5 Kasım 2012 Pazartesi

İyi Futbol Galibiyeti Getirdi

Spor Toto 2.lig Kırmızı grupta yer alan Polatlı Bugsaşspor rakibi Turgutlusporu 2-1 yenerek ligde 4 maç aradan sonra galibiyete merhaba dedi.


Polatlı Şehir Stat’ında oynanan maça futbolseverlerin ilgisi yoğun oldu.

Polatlı Bugsaşspor kazandı 2-1

Spor Toto 2.lig Kırmızı grupta yer alan Polatlı Bugsaşspor bu hafta kendi evine ağırladığı Turgutluspor’u 2-1 ile geçti. Ligde 4 haftadır berabere kalarak galip gelemeyen Polatlı Bugsaşspor aldığı 2-1 lik sonuçla moralleri yerine getirdi.

İlk 11’ler şu şekilde;

Polatlı Bugsaşspor: 98-Ercüment Kafkasyalı, 5-Mustafa Özgen, 14-Abdullah Gün, 90-Şener Özbayraklı, 3-Muhammed Bayır, 11-Orhan Alemdar, 13-Mustafa Er, 77-Emrah Çetin, 7-Ali
Kuleli, 23-Mehmet Erdem Uğurlu, 30 Emre Aygün, Turgutluspor: 71-Metin Uçar, 4-Özkan Serbest, 6-Şevket Güngör, 8-Barış Kol,10-Raşit Sevindir, 11-Youssuf Yeşilman, 14-Emrah Kaya, 45-Hüseyin Engin, 9-Ergün Çakır, 20- İsmail Köse.

İlk yarı sonucu 1-1

Bu hafta kendi evinde Turgutluspor’u konuk eden Polatlı Bugsaşspor ilk yarıda iyi oynamasına rağmen maçın 19’uncu dakikasında Youssef Yeşilman’ın ayağından attığı golle 1-0 geriye düştü. Taraftarını da arkasında alan Polatlı Bugsaşspor rakip kaleye ataklar yaparak 35’inci dakika’da Emre Aygün’ün kafa golüyle 1-1’i yakalayarak ilk yarıyı berabere bitirdi.

İkinci yarı başladı kırmızı kartı gördü

İkinci yarıya da oldukça istekli ve kazanma azmi ile sahaya çıkan Polatlı Bugsaşspor rakip kaleye atak yaparak gol aradı. Ama aniden kontraya çıkan Turgutluspor oyuncusuna faul yapan Bugsaş’lı defans oyuncusu Mustafa Özgen aldığı ikinci sarı karttan sonra dakika 48’de oyundan atılarak takımını 10 kişi bıraktı.

10 kişi kaldı pes etmedi kazandı

10 kişi kalan Polatlı Bugsaşspor pes etmedi ve Emre Aygün’ün dakika 52’de penaltı atışından bulduğu golle 2-1 öne geçti. Gol attıktan sonra kendi yarı sahasına çekilen Polatlı Bugsaşspor rakibi karşısında zor anlar yaşadı. 10 kişi kalan Polatlı Bugsaşspor rakip kaleye yüklenemedi ve Turgutluspor üst üste ataklar yaparak gol aradı. Ama Polatlı Bugsaşspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz oyuncu değişlikleri yaparak ve savunmayı güçlendirerek buna izin vermedi ve 4 hafta sonra hakemin bitiş düdüğünün ardından Polatlı Bugsaşspor rakibini 2-1 ile geçti.

Maçın adamı Emre Aygün

Polatlı Bugsaşspor’un 30 numarası Emre Aygün oynadığı futbolla ve attığı 2 güzel golle bu hafta maçın adamı oldu. Takımı 1-0 geriye düştükten sonra takıma motive veren Emre Aygün’ü taraftarlar ayakta alkışladı.

Erken gelince oluyormuş

Bu hafta sonu oynanan maçta hiçbir şekilde maça girememe gibi olaylar yaşanmadı. Geçtiğimiz Perşembe günü gazetemiz aracılığıyla taraftarlara seslenen Polatlı Bugsaşspor kulüp yardımcısı Habib Şenol Yılmaz’ı dikkate alan taraftalar maça erken geldi ve yerlerini aldı. Bununla beraber girişlerde ve turnikelerde hiçbir şekilde sıkıntı yaşanmadı.

12’ci adam görevini tam yaptı

Oynanan Polatlı Bugsaşspor Turgutluspor maçında 12’nci adam görevini tam yaparak takımlarına muhteşem bir şekilde tezavruat etti. Polatlı Bugsaşspor 1-0 geriye düşmesine rağmen hiç susmayan taraftarlar hep bir ağızdan “Şampiyonluk düşmesinde dillerden” diye bağırdı.

Duatepe gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder