24 Mayıs 2012 Perşembe

Polatlı'ya Yakışan İki Aylans Dügün Salonları Açılıyor

Polatlı’da düğün sezonu şu günlerde başladı. Polatlı’nın düğün sezonunda belkide sizin dahi başınıza gelmesi muhtemel salon sıkıntısı ve yer bulamama sorunu bu dönem ortadan kalkıyor. 


Yıllardır Urfa sofrası Polatlı Konak ve Güldeste düğün salonu ile Polatlı halkına ve müşterilerine hizmet veren İsmail KESER ve Engin CESUR şimdi iki alyans düğün salonları ile Polatlı’ya ve müşterilerine yakışır bir düğün salonu hizmeti sunuyor.

Daha önce Polatlı’da olmayan 1000 kişilik tek salon ve 600 kişilik ek ikinci salonu ile Şentepe Mahallesi Kipa altında önümüzdeki günlerde hizmete başlayacak olan iki alyans düğün salonları son hazırlıklarını tamamlayarak düğün rezervasyonlarını almaya başladı. Düğün yapacaklara yönelik her türlü kolaylığın sağlandığı ve en önemlisi 1000 kişilik kapasiteye sahip tek salonu ile Polatlı’da bir ilk olan iki alyans düğün salonları geniş otopark imkânıyla da düğün yapacakların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşecek olan iki alyans düğün salonlarının ilk defa kapılarını gazetemize açan işletmeci İsmail KESER ve Engin CESUR modern görünümü ve büyük oyun pistiyle son teknolojinin kullanıldığı ses ve ışık sistemleriyle iki alyans düğün salonlarının tamamlandığını ve kısa sürede düğünlere başlayacaklarını duyurdular.

İki alyans düğün salonları işletmecisi İsmail KESER ise gazetemize yönelik yaptığı değerlendirmede tüm Polatlı halkının modern ve büyük düğün salonlarını görmelerini düğün yapacakların bu salonları görmeden karar vermemeleri gerektiğini söyledi. KESER “Burada tek amacımız ticaretten ziyade Polatlı’da daha önce olmayan ve eksik olarak kabul ettiğimiz vatandaşlarımızın yaz döneminde kalabalık olarak geldiğinde düğün salonu ihtiyacını karşılayabilecek bir hizmeti sunmaktır. Bu salonları hayata kazandırarak bu ihtiyacı kapattığımıza inanıyorum. Polatlı’da otopark sıkıntısı olmayan ve her türlü düğün salonu ihtiyaçlarının karşılanabileceği modern güzel bir alanın inşaatını tamamladık ve önümüzdeki günlerde ufak tefek eksikliklerini de tamamlayarak aldığımız düğünlerle başlayacağız.

Dileyen vatandaşlarımız Şentepe Mahalllesinde Kipa yanında bulunan ulaşım olarak kolaylıkla gelinebilecek iki alyans düğün salonlarımızı yerinde görebilir, inceleyebilirler. Rezervasyon işin Turan caddesinde bulunan Polatlı Konaktaki yerimizden de bizimle irtibata geçebilirler.” dedi

Polatli Duatepe Gazetesi

1 yorum:

  1. 10/08/2013 cumaertesi günü bu salanda düğünümüz vardı salonlar gerçekten çok güzel ferah şimdiye kadar gittiğim en güzül salonlardan biriydi amma gelgelelim namaz kılacak yer sıkıntı2,3 m2 bir mescit bayan girerse erkekler dışarda kalıyor erkekler girerse bayanlar dışarda kalıyor.Yetkiliye sorunu ilettiğimizde cevap çok vahimdi burası cami değil düğün salonu diye cevap verdi üzüldük ama negelir elden.

    YanıtlaSil