1 Ağustos 2012 Çarşamba

Bayanlara Tacizde Bulunan Şahıs Yakalandı

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği iki operasyon ile bir tacizciyi ve üç kişiyi yanlarında uyuşturucu bulundurması sebebiyle yakaladı. 


İlk olay 24.07.2012 tarihinde bir erkek şahsın bayanlara tacizde bulunduğu ihbarı ile başladı. İhbarı değerlendiren polis Y.C.A isimli şahsı yakaladı ve adli makamlara sevk etti. Diğer olay ise 26.07.2012 tarihinde gerçekleşti. Durumlarından şüphelenen üç şahıs araç içerisinde uyuşturucu maddeler ile yakalandı. Şahıslar adli makamlara sevk edildi.

TACİZCİ EŞKAL BİLGİLERİ SAYESİNDE ELE GEÇİRLDİ


İlçe emniyet müdürlüğünden konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirme şöyle: 24.07.2012 günü ilçemizde bir erkek şahsın bayanlara tacizde bulunduğu bilgisini edinen ilçe emniyet müdürlüğü görevlileri, olayın şikayetçisinden elde ettiği eşkal bilgileri kendi yapmış oldukları çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şahsın bilgi ve görüntülerini tespit etmiştir. Şahsın hakkında yaptıkları takip neticesinde kadınlara cinsel taciz olayını gerçekleştiren Y.C.A isimli şahıs 26.07.2012 günü ilçe emniyet müdürlüğü görevlilerince yakalanarak hakkında yapılan resmi işlemler neticesinde adli makamlara sevk edilmiştir.

ÜÇ KİŞİ ARAÇ İÇERİSİNDE UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI


Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ikinci operasyonu da şu şekilde anlattı: 26.07.2012 günü devriye görevi yapan ilçe emniyet müdürlüğü görevli ekipleri devriye görevi esnasında durumlarından şüphelenerek yanlarına yaklaştıkları M.Ş – F.B ve N.K isimli şahıslar araç içerisinde otururken şüpheli hareketler sergilemişler şahıslardan şüphelenerek inceleyen ilçe emniyet müdürlüğü görevlileri şahıslara ait 293 gr. Uyuşturucu madde ele geçirmiştir. İlçe emniyet müdürlüğünce haklarında düzenlenen evraklarla birlikte M.Ş – F.B ve N.K isimli şahıslar adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder