1 Ağustos 2012 Çarşamba

2. Lig Fikstürüne Bugsaş Spor ‘Polatlısız’ Girdi

Haftalardır yapılan protokol anlaşmalarına rağmen belirsizliğini koruyan Bugsaş Spor’un Polatlı Bugsaş Spor ismi altında 2. Ligde mücadele etmesi konusunda yeni bir gelişme daha yaşandı. 


Polatlı şehir stadının 2. Lig mücadelelerine hazır haline getirilmesi noktasında yürütülen çalışmalar damlama sulama metodu ile devam ederken 2. Lig kırmızı gurubunda fikstür çekimleri çoktan yapılmıştı. İddiaya göre yapılan fikstür çekimi ardından Bugsaş Spor ismini değiştirebilsin diye bir haftalık süre tanındı. Ancak bu sürede geçtiğimiz hafta sona erdi. yayınlanan resmi fikstür programında Bugsaş Spor Polatlı ismi almadan kayıtlara geçmiş durumda.

2.LİG MAÇLARI 9 EYLÜL’DE BAŞLIYOR


Bu gelişmeler yaşanırken Polatlı şehir stadında yaşanan belirsizlikler de tüm hızıyla devam ediyor. İl spor müdürlüğü, Federasyon derken stadın kime nasıl yaptırılacağı konusu çözüme kavuşmuş değil. Geçtiğimiz gün stat için hazırlanan projenin Ankara’ya federasyona götürüldüğü söyleniyor. Hali hazırda tek bir çivi dahi çakılamamış stadın yeni sezona yetiştirilip yetiştirilmeyeceği düşünüle dursun şu anda öne çıkan isim değişimine gidilmemesi durumu bu işin olamayacağı düşüncesi içerisinde olanları haklı çıkarıyor. Diğer yandan Federasyonun isim değiştirebilinmesi için Bugsaş Spor yönetiminden belli bir para talep ettiği bu paranın da 40 Bin lira civarında olduğu söyleniyor. Fikstür çekiminde Bugsaş Spor ismi ile yer alan Ankara temsilcisi İlk Maçını da Sakarya Spor ile yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder