9 Temmuz 2012 Pazartesi

Polatlı’da Hızlı Sanayileşme

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hasan Benli, ilçede ikinci sanayi havzasını oluşturduklarını ve parsel satışlarına başladıklarını söyledi. 


İlk sanayi parselini RK Demiryolları Teknoloji A.Ş.’ye tahsis ettiklerini belirten Benli, bölgenin enerji ihalesini gerçekleştirdiklerini söyledi.
Polatlı’nın ikinci organize sanayi bölgesi olan Ticaret Odası OSB’de sanayileşme süreci hızla gerçekleşiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Benli, OSB’de 100 dekar miktarında ilk sanayi parselini RK Demiryolları Teknolojileri A.Ş.’ye tahsis ettiklerini söyledi. Bölgedeki alt yapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Benli, enerji nakil hattı ihalesini de gerçekleştirdiklerini kaydetti.

TALEP ARTIYOR

Beylikköprü’de bulunan trafo merkezinden bölgeye enerji nakil hattı ihalesini 740 bin liraya gerçekleştirdiklerini söyleyen Benli, “bölgeye enerji vermek için ekiplerimizi hızlı çalışıyor. Nakil hattı demiryolu hattından hızlı tren hattından geçerek bölgeye gelecek. Amacımız, yatırımcılarımızın bir an önce üretime başlaması için bölgeye elektrik getirmektir” dedi.

BÜYÜK SANAYİ PARSELLERİ VAR

OSB Başkanı Hasan Benli, 4 bin 200 dekarlık bölgede büyük sanayi parselleri oluşturduklarını söyledi. Şu anda 100 dekar, 200 dekar, 300 dekarlık sanayi alanlarına büyük ilgi olduğunu belirten Benli “OSB arazimiz Eskişehir yoluna paralel Polatlı’ya 10 km. mesafededir. İlçedeki ulaşım, altyapı yatırımcılar için oldukça önemli. Bütün bunlar bizim için de bir avantaj” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder