27 Temmuz 2012 Cuma

Bugsaş Sporla Polatlı Kazanır

Bugsaş Spor ile imzalanan protokol anlaşması sonrası 2. Lig temsilcisinin yeni isminin Polatlı Bugsaş Spor olması kararlaştırılmış ve takımın maçlarının Polatlı şehir stadında oynanmasına karar verilmişti. 


Şehir stadında yapılması planlanan değişiklikler ile ilgili yapılan görüşmeler devam ediyor. Fakat süreç geç ilerliyor. Ligin açılmasına neredeyse 1 ay süre kalmış olmasına rağmen çalışmalar belirli bir hıza ulaşmış değil. Kamuoyunda anlaşmadan vaz mı geçilecek gibi soru işaretleri var. Polatlı Bugsaş ismi ile 2. Ligde mücadele ederse ne kazanır sorusunu İlçemizde ki yöneticilere sorduk.

SEVİNÇEL: ŞEHRİMİZ TİCARİ BİR İVME KAZANACAKTIR

Muzaffer Sevinçel Polatlı Ticaret Odası Başkanı: “Polatlı isminin 2. Ligde mücadele eden bir futbol takımıyla özdeş olması elbette şehrimize katkı sağlayacaktır. Ulusal basında Polatlı’nın isminin sürekli yer alacak olması yine ilçemizin reklamının yapılabilmesi açısından önemli bir faktör olacaktır. Burada önemli olan şey Kardeşlik, Sevgi ve Spor
anlayışının iç içe yaşanması gerekliliğidir. Şehrimize önemli bir ticari ivmeyi de kazandırmasını beklediğimiz bu oluşumun ardından şehrimizde ki diğer iki takımımızın da unutulmaması gereklidir elbette. Yani bu oluşum onlara da katkı vermelidir. İnancımda bu katkının verileceğinden yanadır.”

KIYMAZ: ANLAŞMALARIN İYİ YAPILMASI GEREKİR

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz: Öncelikle bu konunun Polatlı açısından avantajlı olabilmesi için taraflar arasında yapılacak anlaşmaların sağlam olması gerekir. Unutulmamalıdır ki, Bugsaş Spor bir şirkete bağlıdır. Yarın bir gün çekerim giderim denildiğinde Polatlı’dan ne alınır ne bırakılır bunun hesapları yapılmalıdır. Tüm bunları geçmiş dönemlerde içinde bulunduğum profesyonel yöneticilik kariyerim sayesinde söylüyorum. Bu işi takip edenler bu detayların farkında olmalılar gerekirse bizlere gelip tavsiyeler almalılar. Ben şahsım adına her türlü birikimimi Polatlı menfaatleri adına herkesle paylaşırım. Polatlı’nın ismi elbette 2. Ligde anılırsa şehrimize muazzam bir katkı sağlamış oluruz. Bununla beraber şehrimizde ki takımlarımıza da katkı verilirse bu iş çok daha anlamlı olur.”

ÜNAL: POLATLI’NIN SPOR ANLAMINDA İTİCİ BİR GÜCE İHTİYACI VAR

Polatlı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ünal: “Her şeyden önce bu oluşum Polatlı’nın spora bakışını yenileyecektir. Özellikle Futbol söz konusu olduğunda şehrimizin yıllar sonra tekrar bir itici güce ihtiyacı olduğu kesin. Yıllar önce yaşadığımız 2.Lig heyecanını yeniden yaşamamız ilçemiz için yeni bir ritim olacaktır. Bu noktada bu işin Polatlı’mız için hayırlı olacağını düşünüyorum. Bir kinci hususta ilçemizde ki diğer kulüplerimizin de unutulmaması gerekliliğidir. Ayrım yapılmadan Polatlı ismini duyuracak tüm takımlara destek vermeliyiz.”

Polatli Postasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder