13 Haziran 2012 Çarşamba

Esentepe Spor’un Sampiyonluk Turu Devam Ediyor

2. Amatör kümeyi Şampiyon olarak tamamlayan Polatlı Esentepe Spor kulübü Başkanı Mustafa Gündoğan ve Esentepe Sporlu futbolcular şampiyonluk sevinçlerini Polatlı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ile paylaştı.


 Polatlı’da tüm spor faaliyetlerinde ter döken genç sporcuların yanında olan Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Ertuğrul Kıymaz geçtiğimiz gün Esentepe Spor kulüp başkanı Mustafa Gündoğan ve Esentepe Spor’lu futbolcuları makamında kabul etti. Polatlı’da bulunan gençlerin kahve köşelerinden uzak olması ve spor yapmaları için her türlü maddi ve manevi desteği esirgemeyen Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz Esentepe Sporlu futbolcuların elde ettiği başarının takdire şayan bir başarı olduğunun altını çizen Başkan Kıymaz konu hakkında yaptığı açıklamasında şu hususlara değindi.

KIYMAZ TEBRİK ETTİ

Kıymaz, “Öncelikle Polatlı Esentepe Spor kulübü Başkanı Mustafa Gündoğan ve Esentepe Spor kulübü forması altında ter döken genç sporcu kardeşlerimizi bu büyük başarıdan dolayı kutluyorum. Kısıtlı imkânlara rağmen Polatlı’mızı sportif faaliyetlerde başarılı bir şekilde temsil eden tüm sporcularımızın yanında olmaktan dolayı da mutluluk duyuyoruz.”dedi. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz’ın yaptığı açıklamanın akabinde kısa bir açıklamada Esentepe Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gündoğan yaptı. Gündoğan Polatlı’da çok kısıtlı olanaklara rağmen böyle bir başarı yakaladıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Esentepe Spor’un elde ettiği bu başarıda büyük pay sahibi olan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ve Kooperatif yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Gündoğan konu hakkında şu ifadelere yer verdi.

GÜNDOĞAN: BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK

Gündoğan; “Polatlı’da Amatör Spor kulübü yönetmek ve başarı elde etmek gerçekten çok büyük fedakârlıklar istiyor. Biz bu yola baş koyduk ve bu başarıyı elde ettik. Tabii ki bu büyük başarıyı yakalamamızda bize her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Polatlı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ertuğrul Kıymaz gibi değerli büyüklerimiz bulunmaktadır. Bildiğiniz gibi Esentepe Spor 2 Amatör kümeyi şampiyon olarak tamamladı ve 1. Amatör kümeye şampiyon olarak yükseldi. Bizlerde sezon boyunca bize her türlü desteği veren Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ertuğrul Kıymaz ile bu sevincimizi paylaşmak istedik. Bu vesile ile değerli başkanımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.” Dedi.

BAŞKAN’DAN KRAMPON SÖZÜ

Polatlı Esentepe Sporun elde ettiği başarıyı ödülsüz bırakmayan Polatlı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ve yönetim kurulu üyeleri Esentepe Spor’a sezon açılışında forma ve krampon hediye etme sözü verdi. Daha sonrasında Esentepe Spor Futbolcuları ve Başkanı Mustafa Gündoğan Bakkalcılar Odası ve Tan Emlak’ı ziyaret ederek sezon boyunca kendilerine maddi manevi destek verdikleri için teşekkür ettiler.

Polatli Postasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder