10 Mayıs 2012 Perşembe

Gambia’lı Rektör Yardımcısı Jallow Polatlı’yı ziyaret etti

Batı Afrika Ülkesi Gambia da bulunan Omor Jah Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve din adamı Ahmed Tıjan Jallow Polatlı’yı ziyaret etti.


 Yeni Ümit ve Hira dergilerinin Gaziantep'te düzenlediği ‘Sosyal Problemlere Peygamber Yolundan Çözümler Sempozyumu’na katılmak üzere Türkiye gelen Omor Jah Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve din adamı Ahmed Tıjan Jallow ve beraberindeki heyet sempozyum sonrası ülkesine dönmeden Ankara’yı ve Polatlı’yı ziyaret etti.

GORDİON VE DUATEPE’YE ZİYARET

Polatlı’da ilk olarak Özel Samanyolu Lisesini ziyaret eden Ahmed Tıjan Jallow burada okul Müdürü Mehmet Maya’dan okul hakkında bilgiler aldı. Jallow ve beraberindeki heyet daha sonra NT Polatlı Mağazası ile Tomurcuk kreşini ziyaret etti. Heyet daha sonra Duatepe, Gordion gibi Polatlı’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Ahmed Tıjan Jallow ve beraberindeki heyet İstanbul ziyaretinin ardından ülkesi Gambia’ya dönecek. Gambia’da bir çok Türk kolejinin olduğunu belirten mor Jah Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve din adamı Ahmed Tıjan Jallow, Yavuz Selim Türk kolejinden özellikle Polatlı’lı öğretmenlerin çalıştığını söyledi. Jallow, “Gambia’yı Polatlı’dan ziyarete gelen iş adamları ben onlar sayesinde Polatlı’yı tanıdım. Ama daha önce hiç görmemiştim. Gaziantep’deki sempozyum sonrası özellikle Polatlı’yı görmek ve oraya gelen iş adamlarını ziyaret etmek istedim.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder