26 Nisan 2012 Perşembe

Ygs'de Polatlı Birincileri Maltepe Dershaneleri'nden


Yüksek Öğretime Geçiş (YGS) sınavından 2 puan türünden Polatlı birincileri Maltepe Dershanesi'nden çıktı.


YGS 4 ve 5 puan türünden Sultan Konuk Polatlı birincisi olurken, YGS 4 puan türünden Türkiye 2 bin 20'ncisi, YGS 5 puan türünden Türkiye bin 806 oldu. YGS 1 ve 2 puan türünden Şeyma Nur Koyuncu Polatlı ikincisi olurken, YGS 1 puan türünden Türkiye 3 bin 214'üncüsü, YGS 2 puan türünden 3 bin 90'ncı oldu. YGS 1 ve 2 puan türünden Ahmet Alperen Gündoğan Polatlı üçüncüsü olurken, YGS 1 puan türünden Türkiye 3 bin 249'uncusu, YGS 2 puan türünden Türkiye 3 bin 326'ncısı oldu.

Maltepe Dershanesi Müdürü Orhan Çolak, Müdür Yardımcısı Alparslan Selek ve öğretmenler YGS'de ilk 20 bine giren öğrencilerle bir araya geldi.

Orhan Çolak, öğrencilerinden LYS'de de bu başarılarını arttırmaları beklediklerini ifade etti. Çolak, "LYS'de ilk dört yüze girecek öğrencilere tablet bilgisayar hediye edeceğiz. Ama şu günlerde bahar ayını yaşıyoruz öğrencilerimiz baharın rehavetine kapılıp çalışmayı bırakmamalılar. Sınava çok kısa bir süre kaldı. Bu süreyi iyi değerlendirmeliler." dedi.

YGS'de derece yapan öğrenciler ise öğretmenlerinden çok destek gördüklerini belirterek, tıp fakültesini tercih edeceklerini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder