30 Nisan 2012 Pazartesi

Polatlı’nın Yıldız Bayanlarından Gögüs Kabartan Başarı

Türkiye Kupası Yıldız Bayanlar Hentbol Takımları karşılaşmalarında Kırşehir, Çorum, Amasya, Lüleburgaz, Bolu, takımlarını açık ara farkla yenen Polatlı Belediyesi Yıldız Bayanlar Hentbol Takımı, 27 Nisan’da oynadığı birincilik karşılaşmasında Eskişehir Anadolu Üniversitesine 18–20 skoruyla yenildi ve gurubunda yarı final ve final oynamaya hak kazanan 2’inci takım oldu. Polatlı Belediyesi Spor Kulübü Yıldızlar Bayan Hentbol Takımı, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Yıldız Takımları Bayanlar Hentbol Kupasında gerçekleştirdiği 22 müsabakayla Ankara bölgesi karşılaşmalarını 3. Takımı olarak tamamladı.

HEM POLATLI’YI HEMDE ANKARA’YI TEMSİL EDİYORUZ

Kırşehir’de gerçekleştirilen Türkiye Yıldız Bayanlar karşılaşmalarında 2. Olarak Türkiye Kupası Yarı Final maçlarına katılmaya hak kazandı. Kırşehir’de 25 – 28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen müsabakalarda da başarı gösteren Polatlı Takımı, çeyrek final ikincisi olarak 12- 17 Mayıs tarihlerinde oynanacak olan yarı final ve final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Yarıfinal ve finalde çok zor şartlarda antrenmanlarına devam eden Yıldız Hentbol takımı, Polatlı’yı ve Ankara’yı başarıyla temsil edecek. Final karşılaşmalarında Polatlı Belediyesi Yıldız bayanlar Hentbol takımının başarı göstererek ilk üçte yer alması bekleniyor.

TALİP ÇINAR’DAN BASIN SPORA ÖVGÜ

Polatlı Belediye Spor Kulübü Başkanı, Takım Antrenörü Talip Çınar, “Bu tür müsabakaların takım ruhunun gelişimine ve oyuncularımızın motivasyonuna ve onların özgüvenlerini kazanmalarına sağlamaktadır. Ayrıca yıldız takımımız en iyi şekilde ilçemizi bölgemizde ve Türkiye’de temsil etmektedir. Polatlımızı en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışmaktayız.”dedi. Talip Çınar, Recai Moray Kapalı Spor Salonunda voleybol turnuvalarının devam ettiğini, oynadığı tüm maçları kaybetmesine rağmen Polatlı Basın Takımının özverili ve centilmence mücadeleleriyle turnuvaya renk kattığını ifade etti. Çınar, “basınımızın güzide evlatları ağır çalışma şartlarına rağmen haber koşuşturmaca sı esnasında Voleybol turnuvamıza da katılmakta ve gazete sayfalarında yer vermektedir’’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder