27 Mart 2012 Salı

Ilce Emniyetinden Hirsizlara ve Kumar Oynanan Mekanlara Darbe


Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe’de meydana gelen bir hırsızlık olayını aydınlattı. Polatlı’da kumar oynatan mekanlara karşı denetimlerini arttıran Polis, kumar oynattığı tespit edilen iş yerlerine gerekli yasal işlemleri uyguladı. 24. 03. 2012 tarihinde bir iş yerinde hırsızlık yapan iki şahsı takibe alan emniyet güçleri yaşanan kovalamaca sonunda çalınan malları hırsızların atmasıyla ele geçirdi ve iş yeri sahibine teslim etti. Olayla ilgili soruşturmayı genişleten emniyet güçleri olaya karışan iki şahsın dışında ki iki kişinin de olayla ilgili olduğunu anladı ve toplam dört kişi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.



İŞ YERİ HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ
24.03.2012 günü gece muayyen bir saatte ilçemizde meydana gelen işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro görevlilerinin yapmış oldukları çalışmalarda; durumundan şüphelenilen iki şahsın görevlileri görünce kaçmaya çalışmışlar, yapılan takip ve tarassutlar sonucunda her iki şahıs yakalanmış ve şahısların çaldıkları ve kovalamaca esnasında atmış oldukları hırsızlık malı eşyalar bulunarak sahibine teslim edilmiştir. Derinleştirilen soruşturma kapsamında şüpheli şahısların yanında iki şahsın daha bulun duğu ve Eskişehir ilinden kiralamış oldukları özel bir araç ile geldikleri tespit edilmiş ve bahse konu araç ve diğer iki şahısta Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanarak hırsızlık şebekesi çökertilmiştir. Yakalanan şahısların hırsızlık suçunu işlemeyi alışkanlık haline geldikleri ve hırsızlık suçundan birçok kayıtlarının bulunduğu tespit edilmiştir. Yakalanan şüpheliler V.T-F.F- F.T- S.Ç isimli şahıslar adli makamlara sevk edilmişler, çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır.
KUMAR OYNATAN İŞLETMELERE GÖZ AÇTIRILMIYOR
Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ilçede bulunan umuma açık yerler üzerinde ki denetim ve kontrollerine aralıksız devam etmektedir. İlçede ki kahvehaneler de kumar oynayan umuma açık yerleri tespit ederek, yapılan operasyonlarla kumar oynayan ve oynatan işyeri sahipleri yakalanarak haklarında yasal işlemler yapılmaktadır. Emniyet Müdürlüğünce kumar oynanan tüm yerler hakkında denetimlerin daha da sıklaşacağı ve kumar oynayanlara ve oynatanlara kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceği bilgisi edinildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder