11 Temmuz 2012 Çarşamba

Yeni Hastane Inşaatı Sürüyor

Geçtiğimiz hafta TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Polatlı’ya gelerek yeni yapılan 300 yataklı bölge hastanesi inşaatını inceledi.


 Belediye Başkanı Yakup Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Faruk Bilici’nin de katıldığı inceleme ziyaretinde, Erdöl, Polatlı’nın 2 yıl içerisinde kente yakışan şahane bir hastaneye kavuşacağını söyledi.İçinde barındıracağı 300 yatak kapasitesi, modern tıbbi donanımları ile yeni nesil bir hastane olarak Polatlı’ya hizmet verecek hastanenin 2014 yılında tamamlanması ve hizmete girmesi planlanıyor.

ERDÖL: ŞAHANE BİR HASTANE OLACAK

Erdöl, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden çalışmanın, Polatlı'nın büyümesi dikkate alındığında çok önemli işler yapacak bir bölge hastanesi olacağını, 300 yataklı devlet hastanesi inşaatının temel atma işlemlerine hazır hale geldiğini bildirdi. Erdöl, “Zannediyorum 1,5 yıl 2 yıl civarında biter. Polatlı'da 2 yıl içinde şahane bir hastanede hizmet vereceğim” dedi.

KAVŞAKLARLA DESTEKLENECEK

Polatlı’nın hemen dışında Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün arkasında yapılacak olan 300 yataklı bölge hastanesine ulaşımı sağlayacak kavşak yollarının projesi de tamamlanmak üzere. Yapılacak viyadük ve bağlantı yolları ile vatandaşlar hem şehir dışı güzergahından hem de ilçe merkezinden hastaneye ulaşabilecek. Polatlılı vatandaşların hastaneye rahatlıkla ulaşması için şehir içi yolcu taşıma minibüslerinin güzergahlarının da yeniden düzenleneceği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder