11 Temmuz 2012 Çarşamba

Yeni Adli Yıl Yeni Binada Başlayacak

Yeni adliye binasında fiziki altyapı çalışmaları bitme noktasına geldi. Çağdaş ve modern çizgilere sahip görünümü ile şehrin en güzel binalarından bir tanesi olacak adliye binası, yapıldığı konum itibarıyla da şehrin dış semtlerinde de hareketlilik sağlayacak.


Dönemin Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek’in katılımıyla temeli Haziran 2011 yılında atılan Konya yolu üzerindeki adliye binası bitme aşamasına geldi. Oldukça büyük, geniş ve ferah bir alanda inşa edilen adliye binasının bu yıl hizmete açılması planlanıyor.
YENİ MAHKEMELER
Yeni adliye binası fiziki anlamda çok geniş olduğu için yeni yargı ünitelerinin açılması da gündeme geliyor. Ağır ceza mahkemesi, fikri ve sinai haklar mahkemesi, aile mahkemesi başta olmak üzere bazı yeni mahkemelerin açılacağı öğrenildi. Yeni adli yılın yeni binada yeni mahkeme üniteleriyle birlikte başlayacak olması Polatlı’daki adliye hizmetlerinin daha etkin hale gelmesi sağlanmış olacak. Adliye binası, bulunduğu bölgede yeni bir aktivasyona da neden olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder