11 Temmuz 2012 Çarşamba

Gençlik Için Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, merkezi hükümet olanaklarını Polatlı’ya getirmeye devam ediyor. 


Yapımına başlanan 1500 kişilik kapalı spor salonu 2014 yılının bahar aylarında tamamlanacak. Projenin 4,5 milyon liraya mal olması bekleniyor.Recai Moray Kapalı Spor Salonu gerek inşaat bakımından ve gerekse zemin bakımından büyük sorunlara neden oluyordu. Eski salonun tadilat ve tamirat için her yıl harcanan paranın çok yüksek rakamlara tekabül ettiği sanılıyor. Her yağışta zeminin su toplaması ise salonu kullanılamaz hale getiriyordu.

NİZAMİ DEĞİLDİ

Mevcut Kapalı Spor Salonu, salon sporları müsabakaları için resmi standartlara sahip değildi. Bu nedenle resmi sportif karşılaşmalar bu salonda yapılamıyordu. Belediye bayanlar hentbol takımı salonsuzluk yüzünden yıllardır deplasmanda maçlara çıkıyordu. Mevcut salon sadece yerelde amatör sportif turnuvalar için kullanılıyordu. Bazen de öğrenciler antrenman yapıyordu.

ARTIK MAÇLAR POLATLI’DA OLACAK

Yeni kapalı spor salonu, taşıyıcılar kooperatifinin eski yerine yapılıyor. İnşaatı geçtiğimiz aylarda başlayan salon 1500 seyirci kapasiteli. Resmi maçların rahatlıkla yapılacağı salonun yapımı 2014 yılının Nisan ayında bitirilecek. Böylece Polatlı’daki hentbol, basketbol, voleybol gibi resmi müsabakalar ilçede yapılacak. Ayrıca Ankara’daki bazı resmi maçların da Polatlı’da yapılması mümkün hale gelecek.

Polatli Postasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder