10 Temmuz 2012 Salı

Polatlı Şehir Stadı 2.Lig İçin Hazırlanıyor

2. Lig kırmızı gurup’ta mücadele eden Bugsaş Spor’un maçlarını Polatlı’da oynaması ve isminin Polatlı Bugsaş Spor olarak değiştirilmesi ile ilgili olarak Belediye Başkanı Yakup Çelik ılımlı davranmış ve konunun muhatapları ile “Görüşüyoruz.” Demişti.


 Bugsaş Spor’un yeni sezonda maçlarını Polatlı’da oynayacağı geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen Şehir stadı ziyareti ile neredeyse kesinleşti. Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Yılmaz ve beraberindekiler, Polatlı şehir stadının 2. lig maçlarını oynanatabilecek seviyeye getirilmesi için düğmeye bastılar. Soyunma odaları, tribünler, skorboard ve hatta saha çimi bile değiştirilecek.

BUGSAŞ VE BELEDİYE STAD İÇİN ORTAK KARAR ALDI

Belediye Başkanı Yakup Çelik’in konuyla ilgili olarak kamuoyuna yaptığı tek açıklama “Polatlı’nın menfaatine olacak her işin yanındayız. Bugsaş yöneticileri ile görüşüyoruz. İlerleyen günlerde somut bir karar aldığımızda bunu da kamuoyu ile paylaşacağız.” Olmuştu. Daha önce ki günlerde Polatlı’ya gelen Bugsaş Spor heyeti, Polatlı şehir stadını gezmiş ve stadın eksikliklerini yerinde görmüştü. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Yakup Çelik ile Bugsaş Spor Başkanının sürekli konuştuğu ve stadın yenilenmesi için ortak paydada buluştukları sanılıyor. Öyle ki, geçtiğimiz Cumartesi günü yaşananlar bu söylentiyi doğrular türden. Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Yılmaz ve beraberindeki Polatlı heyeti ortak müzakere edilen stat eksikliklerini inceledi. Belediye heyeti, Polatlı şehir stadının 2. Lig maçları oynanabilecek seviyeye getirilmesi için çalışmaların hemen başlatılması gerektiği kanısına vardı. Çalışmalar tirübün ve soyunma odaları ile başlayacak. Saha çiminin kötü olması çiminde değiştirilmesi konusunu gündeme getirdi. Bunun içinde bir çalışma başlatılacağı edindiğimiz bilgiler arasında.

POLATLI İÇİN GEÇİCİ DEĞİL KALICI BİR MİRAS

Polatlı şehir stadında yapılacak değişiklikleri Bugsaş Spor Antrenör yardımcısı Mesut Üretir’e de sorduk. Polatlılı başarılı futbol adamı, Konuyla ilgili olarak şehir stadında yapılması düşünülen yenilemelerin Polatlı’nın geleceği anlamında da bir kazanç olacağına inandığını söyledi. Tecrübeli hoca, “Şehir stadımızın yenilenmesi uzun yıllardır şehir yöneticilerimiz gündeminde olan bir konuydu. Eğer stat yenilenir ve koşulları daha iyi bir hale getirilirse Polatlı bu stat dan daha uzun yıllar faydalanacaktır.” Şeklinde görüş bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder