10 Temmuz 2012 Salı

Bugsaşspor, Polatlıspor Oluyor


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bugsaşspor'ın Kulüp Başkanı Abdülkadir Dişçi, Polatlıspor adı altında liglere katılma projeleri olduğunu açıkladı. Dişçi, "Polatlıspor ismi ile yarışacağız. 


 Polatlıspor'un renklerini taşıyacağız. Polatlı şehrini temsil edeceğiz." dedi. Dişçi, bu projenin yüzde 99 gerçekleşeceğini belirtti.

Ankara'nın Polatlı Şehir Stadyumu'nda inceleme yapan Bugsaşspor Kulüp Başkanı Abdülkadir Dişçi, stat ve saha koşullarının 2. Lige çok elverişli olmadığını kaydetti. Dişçi, "Belediye Başkanı bize kucak açtı. Polatlı halkı da çok istiyor böyle bir projeyi. 20 yıldır profesyonel liglere katılmayan bir şehir Polatlı. Kaliteli bir kadromuz var. Futbol adına iyi işler yapan bir ekibimiz var. İki senedir Banka Asya Play-Of'larında penaltılarla eleniyor. Geçen sene Türkiye'de ilk 16 arasına kaldı. Bu kaliteyi Polatlı şehrine mal edelim. O halkın, o kitlenin desteğiyle devam edelim. Başkan da bize bir teveccühte bulundu. Maddi, manevi destek verdi. Yani bu iş yüzde 99 olacak kapasitede. Sadece küçük detaylar kaldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek de bu projeye çok destek veriyor. Önümüzdeki hafta Pazartesi günü sonuçlanır. Salı veya Çarşamba günü de bir basın açıklaması ile duyurusunu yaparız." açıklamasında bulundu.

Sadece stat ve tesis konusunda sıkıntıları olduğunu dile getiren Dişçi, "Onların çözümü için uğraşıyoruz. Stadın revizyonunda ve tadilatında destek alabilirsek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden, belediyelerimizden Polatlıspor ismi ile ligde yarışacağız. Polatlıspor'un renklerini taşıyacağız. Polatlı şehrini temsil edeceğiz. Sonu inşallah hayırlı olur." şeklinde sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder