27 Temmuz 2012 Cuma

Emek Un’daki Yangın Korkuttu

Gülveren Mahallesinde bulunan Emek Un Fabrikası çatı katında çıkan yangın, Polatlı İtfaiyesinin kısa zamanda yaptığı müdahaleyle fabrikanın diğer kısımlarına yayılmadan söndürüldü. 


Olaya iki itfaiye aracıyla müdahale ettiklerini ifade eden Belediye İtfaiye Müdürü Ramazan Akışık, mevsimden kaynaklanan yangınlara karşı vatandaşları uyardı.

AKIŞIK: VATANDAŞLARIMIZ DAHA DİKKATLİ OLMALI

Polatlı Belediyesi İtfaiye Müdürü Ramazan Akışık, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yangın tehlikesinin arttığını bu sebeple de vatandaşların daha duyarlı olmaları gerektiğini söyledi. Vatandaşların araçlarından izmarit atmamaları, anız yakmamaları, cam şişeleri çevreye atmamaları ve piknik ateşlerini tamamen söndürdüğünden emin olmaları hususunda uyararak, Akışık “Polatlı’da yaşayanları can ve mal güvenliği açısından daha dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” dedi. Özellikle tarla, ve otlak arazilerde anız yakılmasından kaynaklanan yangınlarda artış olduğunu gözlemleyen İtfaiye Müdürü Ramazan Akışık, “Halkı kurallara uymaya davet ediyoruz. Gördüğünüz yangınları 110 Yangın İhbar Hattı'na vakit kaybetmeden bildiriniz ve lütfen doğru ve anlaşılır adres veriniz” dedi.

Polatli Postasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder