20 Haziran 2012 Çarşamba

81 İlden 4 Bin Genç Seyyah Olup Polatlı’ya Gelecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğünün ‘Seyyah Projesi’ kapsamında 81 ilden yaklaşık 4 Bin genç 27 – 28 Haziran’da Polatlı’ya gelecek. 


14 – 24 yaş gurubu gençlerin Ülkemizin farklı illerine seyahat etmeleri ve akranları ile tanışmalarının amaçlandığı gezilerin Polatlı durağı tamamıyla tarih kokacak. Gordion, Duatepe, Şehitlik anıtı, Alagöz Karargahı gibi tarihi mekanların gezileceği ziyaretlerde Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğü ev sahipliği yapacak.

TARİHİ BİLİNÇ AŞILANACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Ülkemizde muazzam bir kültürel mirasımız olduğu inkar edilemeyecek bir gerçektir. Bu tarihi mirasın üzerinde yaşayan gençlerimizin tarihinden ve kültüründen haberdar olması bu topraklar uğruna verilen mücadelelerimizi görerek, bizzat gezerek öğrenmesi dünyanın başka hiçbir yerinde bulunmayan ülkemizin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerinden gençlerimizin mahrum kalmaması bakımından ‘Seyyah’ projesi çok büyük bir önem arz etmektedir.” Dendi.

Polatli Postasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder