20 Haziran 2012 Çarşamba

Denizde Boğulan Astsubay Ünal, Polatlı'da Toprağa Verilecek


Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde dört gün önce denize düşerek kaybolan ve bu sabah İskele Yat Limanı'nda cesedi bulunan Astsubay İsmail Ünal'ın, memleketi olan Ankara'nın Polatlı ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.


Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saat 06.00 civarında liman mendireğinde yürüyüşe çıkan vatandaşların kayalıklarda bir ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine hareket etti. Ekipler, cesedin 16 Haziran 2012'den beri kayıp olan 27 yaşındaki Astsubay Ünal'a ait olduğunu belirledi. Burhaniye Belediye İtfaiyesi ekipleri tarafından denizden çıkarılan Ünal'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Oradan da otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği, daha sonra Polatlı'da toprağa verileceği öğrenildi.

16 Haziran gecesi geç saatlerde iskelede arkadaşlarıyla eğlendikten sonra cep telefonuyla konuşmak için yürümeye başlayan ancak dengesini kaybederek denize düştüğü öne sürülen Astsubay Ünal için Balıkesir Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekiplerin katılımıyla arama kurtarma çalışması başlatılmıştı. Cumartesi sabahtan itibaren İskele Mahallesi'ndeki aramalarını aralıksız sürdüren dalgıçlar, dün (19 Haziran) saat 16.00 itibariyle sonlandırmıştı. Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü su altı kurtarma ekipleri ve Sahil Güvenlik su altı kurtarma timleri tarafından sürdürülen çalışmaların su altı bölümlerinin tamamlandığı bildirilmesinden sonra bu sabahtan itibaren yüzey aramaları devam edecekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder