23 Nisan 2012 Pazartesi

Turk Tasavvuf Musikisi Konseri Gerceklestirildi

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Polatlı Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu konseri gerçekleştirildi.

13 Eylül Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Polatlı Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu Konserini İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik,  Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztürk, İlçe Müftüsü Mehmet Muslu,  Belediye Meclisi üyeleri Yaşar Konuk, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Bilici, AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Hanife Yıldırım, Belediye Meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Akkaya, Çamlıca mahallesi Muhtarı Elvan Güngör ve çok sayıda Polatlılı sanatsever izledi.
Konser sonunda izleyicilere hitap eden Belediye Başkanı Yakup Çelik, koronun güzel bir gece yaşattığını, Konya’dan ve Gazi Üniversitesinden değerli arkadaşlarının güzel bir gece yaşattığını ve bu günleri gösterdiği için Allah’a şükrettiğini söyledi. Çelik, ''Polatlı’dan Tasavvuf Musikisi korusu çıkartmak hususunda gayretimiz oldu. Bu konuda değerli Kaymakamımızın, Değerli Müftümüzün çok  önemli yardımları var, hayırla yad edelim şu anda Mardin İl Müftüsü görevini yürüten Dursun Ali Coşkun beyefendinin yardımları var. Arkadaşlarımızın yardımları var. Mehmet Gönül Bey var. Tabi ki buradan kendi Kültür Müdürümüz Ömer Beyi de anmadan geçemeyiz. Bütün bunlarla bir gönüle girebilirsek. Ondan daha büyük bahtiyarlık addetmeyiz. Hepinize saygılar sunuyorum'' dedi.

İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ise, Polatlı’daki din görevlilerinden oluşan Türk Tasavvuf musikisi konserini 2 saati aşkın olmasına rağmen şevkle izlediklerini, koronun oluşmasının kolay olmadığını, tüm katılımcılar adına, koronun tertip edilmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Yakup Çelik'e, Dr. Mehmet Gönül’e teşekkür ettiğini söyledi.





Konser sonunda protokol sanatçılara çiçek ve plaket takdim etti, sanatçılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder