11 Nisan 2012 Çarşamba

Polatlı, Gökyüzünden Fotoğraflanacak

Türkiye'de birçok ili gökyüzünden fotoğraflayan Türk Hava Kurumu öğretmen pilotu Orhan Özgülbaş, Ankara'nın Polatlı ilçesini de gökyüzünden fotoğraflayacak.

Orhan Özgülbaş, iki gün boyunca Polatlı'da Kurtuluş Savaşı'nın yapıldığı tarihi yerler ile Gordion gibi turistik yerleri motorlu yamaç paraşütü ile gökyüzünden fotoğraflayacağını söyledi.

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, bundan sonra açacakları sergilerde, Polatlı'nın gökyüzünden çekilmiş fotoğraflarının da yer alacağını söyledi. Yıldırım, "Polatlı'yı fotoğraflarla başka il ve ilçelerde vatandaşlarımıza tanıtacağız. Tarihimizde önemli bir yeri olan Kurtuluş savaşının yapıldığı yerlerin vatandaşımıza, halkımıza ulaştırmak istiyoruz." dedi.

YAMAÇ PARAŞÜTÜ EĞİTİM KURSU AÇILACAK

Polatlı'da yamaç paraşütün yapılması ile ilgili çalışmalarının olduğunu anlatan THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, yamaç paraşütünü bu yıl içerisinde gerçekleştirileceklerini ifade etti.

Yıldırım, "Ülkemizin her tarafından yamaç paraşütünün yapılması ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Neresi uygunsa orada kurs açıyoruz. Polatlı'da da önce kurs açacağız. Bir öğretmen görevlendirerek, senenin 12 ayı burada hava şartları müsait olduğu her gün gençlerimizin uçuş yapmasını sağlayacağız." diye konuştu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder