11 Nisan 2012 Çarşamba

Gökyüzünden Türkiye Fotoğrafları Sergilendi

Türk Hava Kurumu (THK) öğretmen pilotu Orhan Özgülbaş'ın Türkiye'deki 27 ilde, motorlu yamaç paraşütünden fotoğraf makinesi ve kamerayla çektiği görüntüler Ankara'nın Polatlı ilçesinde sergilendi.

Öğretmenevi salonunda sergilenen 152 fotoğrafta Türkiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerinden oluşan kareler yer alıyor. Serginin açılışını, Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ile Türk Hava Kurumu Polatlı Şube Başkanı Ahmet Erdoğan birlikte yaptı.

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım, bu tür sergilerle Türkiye'nin güzelliklerini değişik il ve ilçelerde vatandaşlara göstermek istediklerini amaçladıklarını belirtti.

Türk Hava Kurumu'nun ülkenin her yerinde şubeleri ve eğitim kurumları ile halkın yanında olduğunu anlatan Yıldırım, "Üniversitemiz yeni. Bütün Polatlılı öğrencileri üniversitemize davet ediyoruz. İş garantisi yüksek olan bir okulumuz var. Bu güzellikleri, bu görmüş olduğunuz fotoğrafları da bu okulumuzun en güzel faaliyetlerinden olarak değerlendiriyoruz." dedi.

Daha sonra, Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ile Türk Hava Kurumu Polatlı Şube Başkanı Ahmet Erdoğan ve beraberindekiler sergiyi gezdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder