25 Temmuz 2012 Çarşamba

Sbs ve Lys'de Derece Yapan Öğrenciler Tablet Bilgisayarla Ödüllendirildi


Polatlı Maltepe Dershanesi Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda derece yapan öğrencilerini tablet bilgisayar ile ödüllendirdi. Dershane ayrıca, LYS ve SBS'de başarılı olan öğrencilere plaket takdim etti.


Öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Maltepe Dershanesi Genel Müdürü Orhan Çolak, dershanenin başarılı bir eğitim, öğretim yılı geçirdiğini söyledi. Çolak, dershanenin Nisan ayındaki YGS sınavı sonuçlarına göre üç dalda birinci çıkardığını, Temmuz ayında ise SBS sınavında ilk onda sekiz öğrencilerinin yer alması ile büyük bir başarıya imza attıklarını kaydetti. Nisan ayında yapılan YGS'de ilk 400'e girecek öğrencilere tablet bilgisayar sözü verdiklerini aktaran Orhan Çolak, 8 öğrencinin tablet bilgisayar kazandığını ifade etti.

CUMHURİYET MEYDANINA TERCİH ÇADIRI


Maltepe Dershanesi Genel Müdürü Orhan Çolak, SBS ve LYS'de tercih dönemi olduğunu hatırlatarak, kurdukları tercih çadırı ile Polatlı'daki tüm öğrencilere uzman öğretmenleri aracılığıyla yardımcı olacaklarını dile getirdi. Çolak ayrıca, tercih çadırının 21: 30 ila 23: 30 saatleri arasında hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder