7 Nisan 2012 Cumartesi

Üst Geçidi Kullanan Yok

E-90 karayolu Tarım Müzesi önünde bulunan üst geçidi vatandaşlar tarafından kullanılmıyor. Ana yol üzerinden saatte 80 -90 kilometre hızla geçen araçların arasından karşı tarafa geçmek için hayatını riske atan vatandaşlar üst geçitten geçmeme nedenlerini ise üst geçidin hem dik hem de bakımsız olduğunu asıl tehlikenin üst geçidi kullanmakta olduğundan yakındılar.

Vatandaşlarımızın ana yol üzerinden karşı tarafa geçmemeleri için yapılan tel örgülü bariyerler ise çare olmamışa benziyor. Her türlü önleme rağmen yine kendi çapında telin kenarından karşı tarafa geçmeye çalışan vatandaşlar tehlikeyle ve yoldan geçen araçlarla adeta dalga geçiyorlar. Üst geçitte ise boyasız parmaklıklar ile dik merdivenler zeminin bozulmuş betonu dikkat çekiyor.

Oldukça bakımsız bir şekilde hizmet veren bu üst geçidinde akşamları vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile karşı tarafa geçmeleri için de herhangi bir aydınlatma bulunmuyor. Vatandaşlarımız ise bu ve buna benzer nedenlerden dolayı bu üst geçidi kullanmayarak yine tehlikeli tel geçişlerini sürdürüyor.

Kaynak :Polatli Duatepe Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder