10 Ağustos 2012 Cuma

Polatlı Bugsaşspor Stad Sorunu Yaşıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Polatlı Bugsaşspor kulübü stad sorunu yaşıyor. 


Başkan Abdulkadir Dişçi, Futbol Federasyonu'nun isim değişikliğini kabul ettiğini, ligde Polatlı Bugsaşspor ismi ile mücadele edeceklerini ancak Polatlı Şehir Stadı'nın hazır olmadığını belirtti.

Dişçi, Polatlı ismini Türkiye'de en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini vurguladı. Futbol Fedarasyonu yetkilileri yarın Polatlı Şehir Stadı'nda kontrol yapacaklarını hatırlatan Polatlı Bugsaşspor Başkanı Abdülkadir Dişçi, "Stat kontrolü sonucunda bu süreyi uzatacaklar veya bize bir stad bildirin diyecekler." dedi.

Başkan Dişçi, "Bildiğimiz kadarıyla Polatlı Şehir Stadı'na şuanda hiçbir şey yapılmadı, orada bir hareketlilikte yok. Federasyona daha önceden başvurmuştuk, orada bazı eksikler vardı, soyunma
odalarıydı, tribünlerdi skorborttu ama bu eksiklerin yüzde 20'si, yüzde 30'u, yüzde 40'ı bile bitmiş olsa daha olumlu olacaktı. veya daha iyi niyetli bir çalışmayı göstermiş olacaktı federasyon da bunu devam ettirecektir." diyerek şunları söyledi:

"Oralardaki çalışmaları belli kademelere getirebilirlerse inşallah yeni sezonda Polatlı'da, Polatlı Stadı'nda Polatlı Bugsaş olarak sezona başlamak istiyoruz. veya Polatlı Spor Stadı yapılana kadar maçlarımızı Yenikent Asaş Stadı'nda oynarız Polatlı Şehir Stadı hazır olduğunda kalan maçları da Polatlı'da oynarız. Geçiş sürecinde Yenikent Asaş Stadı'nı elde bekletme durumunda kalacağız. Oraya biraz gayret olursa yeni sezona yetişir diye düşünüyorum. Her şey bitti iş sadece Polatlı Stadı'na kaldı."

İLK HAZIRLIK MAÇI 1461 TRABZONSPOR İLE OYNANACAK


Maçlarını Polatlı Şehir Stadı'nda oynamak istediklerini aktaran Başkan Dişçi, ligde başarılı mücadeleler vermek için takımı takviye eden transferler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

"Bu hususta da biz takım olarak yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarını başlattık. İkinci lig şartlarına uygun en uygun, en kaliteli oyuncularla takımımızın takviyelerini tamamladık." diyen Dişçi şöyle konuştu:

"Şanlıurfaspor'dan Ahmet Güven'i santrafor olarak transfer ettik. Yine Şanlıurfaspor'dan İzzet Kaya'yı sağ beke tranfer ettik. Kaleye de geçen sene Bank Asya'da mücadele eden Konyaspor'dan Ercüment Kafkasyalı'yla eski Gençlerbirliği'nin kalecisini onunla takviye yaptık. İleriye Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin santraforu, geçen sene Gençlerbirliği formasını giyen Emre Aygün'ü transfer ettik.

Yani iki sene play - off oynadığımızı gözönüne alırlarsa penaltılarla Adana Demirspor'a elenen ve penaltılarla Sakarya'ya elenen iki tane Bank Asya'ya çıkmış takıma penaltıyla elenen takımımız aynı hissiyetini korumakta bunun üzerine de ligin en iyi oyuncularını takımıza kazandırmış durumdayız şuan da. Şuan her şeye hazırız şuan ilk etap çalışmamızı Bolu'da 7 günlük kamp çalışmasıyla gerçekleştirdik.

Bugünden itaberen de 7 günlük Nevşehir kampımız var. Orada da 4 hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Yarın Allah izin verirse TFF 1. Lig'e yükselen 1461 Trabzon takımıyla da Polatlı Bugsaş olarak ilk hazırlık maçımızı oynayacağız."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder