2 Ağustos 2012 Perşembe

Bugsaşspor Başkanından açıklama geldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Bugsaşspor Klüp Başkanı Abdulkadir Dişçi, Polatlıspor ismi ile ligde mücadele etmeleri için prosedürlerin tamamlandığını, Futbol Federasyonu yönetim Kurulu Toplantısının beklendiğini söyledi. 


Bugsaşspor Klüp Başkanı Abdulkadir Dişçi, ''fikstüre Polatlı Buğsaşspor olarak giremedik. Kuralarda Bugsaşspor olarak yer aldı. Ama şöyle bir şey var: Allah izin verirse 2012 -2013 sezonuna Polatlı Bugsaşspor olarak başlayacak. Şu anda bir süreci takip ediyoruz. Belgelerimizi hazırladık, Futbol Federasyonuna başvurduk. Şu anda sadece Sayın Yıldırım Demirören'in de katıldığı, bütün üyelerin katıldığı yönetim kurulu toplantısını bekliyoruz. Biz okeyimizi aldık. Hiç bir sorun yok. Allah izin verirse 2012 -2013 sezonunda Polatlı Buğsaş spor forması olarak, ismi de Polatlı Bugsaşspor olarak, armasıda Polatlı Bugsaşspor olarak liglere katılacağız, mücadele vereceğiz. prosedür olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık, biz sadece resmi açıklamayı bekliyoruz.'' dedi.

POLATLI ŞEHİR STADININ, 2. LİGE HAZIR HALE GETİRİLMESİ GEREKİR

Dişçi, Polatlı Şehir stadında yirmi yıldır ikinci lig maçlarının oynanmadığını ve sahanın eksiklerinin tamamlanması gerektiğini, kendilerinin Polatlı Seyircisinin desteğini alarak Mücadele etmek istediklerini vurgulayan Bugsaşspor Klüp Başkanı Abdulkadir Dişçi '' oraya Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerini getirdik. 2. lig kriterlerine şartlar hiç uygun değil, en son profesyonel lig macı orada yirmi sene önce falan oynanmış, soyunma odalarından, tribününe kadar, sahasına kadar, drenajına kadar, skor borduna kadar stadın baya bir revizyondan geçmesi lazım. Bu revizyonunda sözünü verdiler ama stadda hiç bir hareketlilikte görünmüyor. Ayın 16'sında yeniden kontrole gelecekler. Oradaki hareketsizlik böyle devam ederse, Polatlı Bugsaş olmamızın, logomuzu değiştirmemizin, formamızı renklerimizi değiştirmemizin, bir anlamı kalmayabilir. Lige Polatlı'da başlayamayabiliriz. B planı olarak Yenikent ASAŞ Stadını da ikinci bir stad olarak Federasyonda şu an hala gösteriyorum. Orayı kabul etmezlerse mecbur bir yerde oynamak lazım, başka da stad yok, 19 Mayıs'da zaten bize maç vermiyorlar. Yenikent Stadı Türkiye'nin süper lig oynanan stadı... Sonuç olarak Polatlı Bugsaş Spor olarak lige katılacağız ama biz Polatlı Halkının önünde, onların desteğini alarak bu ligde mücadele etmek istiyoruz. Şartlar neyi gösterecek hep birlikte göreceğiz. Bu takımla bu halkı birleştirmek istiyoruz. Kaliteli bir ortam çıkarmak, Türkiye'ye ismini duyuracak, hem Polatlı'yı hem takımı iyi tanıtmak.'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder