20 Temmuz 2012 Cuma

'Evde Bakım Timi' Kimsesizlerin Kimsesi Oldu

Polatlı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü 'Yaşlılara Evde Bakım Timi' kimsesi olmayan, mağdur yaşlı insanların evlerini temizliyor, dezenfekte ediyor, tamir tadilat yapıyor.


 7 kişiden oluşan ekip boya, temizlik gibi kendi ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, şehirde evde bakım hizmeti alan yaşlıların evine giderek uygulamaları yerinde inceledi. Yeni başlattıkları 'yaşlılara evde bakım hizmeti' ile hayır dua almak istediklerini vurgulayan Belediye Başkanı Yakup Çelik, "Bir süre önce evde bakıma muhtaç insanların tespiti ve yapabileceklerimiz hususunda bir çalışma başlatmıştık. Ramazan'la birlikte Polatlı Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğümüz eliyle yaşlıların, kimsesizlerin, özürlülerin evlerine bakım hizmeti, temizlik hizmeti götürüyoruz." dedi.

Çelik, bu hizmeti sürekli hale getireceklerini belirtti. Belediye Başkanı Yakup Çelik, şehirdeki 60 yaş ve üzeri bakıma muhtaç insanların hayatlarını kolaylaştırmak ve gösterilin ilgiyle yalnız olmadıklarını hissettirmek, sevgi ve şefkatle yaşlıların son demlerinde mutlu, onurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak olduğunu dile getirdi.

Polatlı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen temizlik ve bakım çalışmanın ardından, yetkililer uygulama gerçekleştirilen evlere giderek memnuniyet ölçümü gerçekleştiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder