28 Haziran 2012 Perşembe

Kütahya Seramik Polatlı Bayi Açılıyor

Uzun yıllardır Polatlı’da inşaat malzemeleri ve seramik sektöründe Polatlı halkına hizmet veren Biliciler Ticaret’in sahibi Halit Bilici, sektörde yeni ve köklü bir markayı Polatlı’ya kazandırıyor.


Kütahya Seramik ve Porselen Polatlı Bayisi olarak açılışı yapılacak olan yeni mekan iki bölümden oluşacak. Fevzi Çakmak Caddesi TMO karşısında geniş ve ferah bir mekanda seramik ürünleri ile porselen ürünleri için ayrı ayrı özel stantlar oluşturuldu. Seramikte inşaat sektörüne yeni bir mimari tarz kazandıracak olan ürünler yer alacak. Bununla birlikte porselende ise zarif ürünler evlerinizde mutfaklarınızla buluşacak.

AÇILIŞ 4 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ

Biliciler Ticaret’in sahibi Halit Bilici, Kütahya Seramik ve Porselen’i bayilik sıfatıyla Polatlı’ya kazandırmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Seramik ürünlerinin farklı tarz ve istekte Polatlı halkı ile buluşacağını belirten Bilici, 4 Temmuz Çarşamba günü saat 17.30’da yapılacak olan açılış törenine tüm Polatlı halkını davet ettiklerini söyledi.

24 NOKTADA CANLI YAYINLA AÇILIŞ

Halit Bilici, Kütahya Seramik’in aynı anda Türkiye’nin 24 farklı noktasında toplu bayilik açılışı yapılacağını belirtti. Canlı yayınla yapılacak olan açılışa Kütahya Seramik firmasının yetkilileri katılacak. Aynı anda Polatlı’da da yapılacak olan açılış törenine ilçe protokolünün yanı sıra Polatlı’daki resmi ve sivil kuruluşların temsilcileri ile vatandaşların katılması bekleniyor.

YENİ BİR HİZMETİ KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Biliciler Ticaret’in sahibi Halit Bilici, inşaat malzemeleri ve bu sektöre ilişkin uzun yıllardır Polatlı’da hizmet verdiklerini kaydetti. Polatlı’nın tanınmış ve önde gelen ailelerinden olan Biliciler Ticaret, Kütahya Seramik bayiliği ile sektöre yeni bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Bilici, “Polatlı’ya kaliteli hizmet vermek için kaliteli markaların bayiliğini yapıyoruz. İnşallah hayırlısıyla hizmetlerimiz devam eder” dedi.

Polatli Postasi

1 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil