30 Mayıs 2012 Çarşamba

Metip Projesi Yarın Bereket TV Ekranlarında

Mevsimlik Tarım İşçileri Projesi (METİP) kapsamında Polatlı’da yürütülen çalışmalar yankı bulmaya devam ediyor. 


Konuyla ilgili çalışmaların proje koordinatörlüğünü yürüten Kaymakamlık proje koordinatörü Hasan Çetin, geçtiğimiz Pazartesi akşamı Bereket TV’de canlı yayınlanan ‘Gündemin Bereketi’ isimli programa konuk oldu. Prof. Dr. Bülent Gülçubuk’un hazırlayıp sunduğu programda Hasan Çetin, Polatlı’da uygulanan projenin tüm detaylarını anlattı. Türkiye’ye örnek olan projenin anlatıldığı Programın tekrarı kaçıranlar için yarın saat: 14.00’da tekrar yayınlanacak.

ÇALIŞMALARIN ETKİNLİĞİNE ÖNEMLE VURGU YAPILDI

geçtiğimiz Pazartesi akşamı Bereket TV’de canlı yayınlanan ‘Gündemin Bereketi’ isimli programa konuk olan ve Mevsimlik Tarım İşçileri Projesi (METİP) kapsamında Polatlı’da yürütülen çalışmaların ele alındığı programda gerçekleştirilen faaliyetleri anlatan Polatlı Kaymakamlığı proje koordinatörü Hasan Çetin’in projeye duyulan ilgi karşısında duyduğu memnuniyet gözlerden kaçmadı. Proje hakkında sorulan tüm sorulara yanıt veren Çetin, program sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, Polatlı Kaymakamlığının yürüttüğü ve Türkiye’de örnek olarak gösterilen çalışmaların neticeleri hala ulusal basında yankı bulmaya devam ediyor dedi. Çetin, ayrıca program sonrası da birçok civar il ve ilçelerden konuyla ilgili olarak soruların geldiğini de sözlerine ekledi. Metip projesinin televizyonlarda anlatılığı ilk program bu değil. Hasan Çetin, daha önce de iki kez CNN Türk televizyonunda gazeteci Cüneyt Özdemir’in hazırlayıp sunduğu 5N1K programına konuk olmuştu.

PROGRAMIN TEKRARI YARIN

Bereket TV’de yayınlanan Gündemin Bereketi isimli programın tek konuğu Hasan Çetin değildi. Konuyla ilgili olarak stüdyoda bulunan uzmanlardan birisi de Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimler Fakültesi Çocuk Kültürü (ÇOK) Müdürü Doç. Dr. Müge Artar’dı. Daha sonra programa telefonla Harran Üniversitesinden Prof. Dr. Zeynep Şimşek’te katıldı. Programda Polatlı’da yürütülen çalışmaların dışında bu projenin Türkiye’nin değişik bölgelerinde uygulanması yönünde ki çalışmalardan da bahsedildi. Canlı yayının tekrarı yarın saat: 14.00’da Bereket TV’den izlenebilecek.

Polatli Postasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder