21 Mayıs 2012 Pazartesi

Gitar Kursiyerleri Marifetlerini Sergiledi

Polatlı Belediyesi Kültür Müdürlüğü bağlama ve gitar kursiyerleri yılsonu konseri ve sertifika töreni gerçekleştirildi. 


Polatlı Belediyesi 13 Kültür Merkezinde gerçekleştirilen bağlama ve gitar kursiyerleri yılsonu konseri ile sertifika törenine İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Öztürk, Şaban Yılmaz ile kursiyer yakınları katıldı. Törende 277 bağlama ve 410 gitar kursiyerine sertifika verildi.

BİLGİN: YETENEKLER GELİŞİRSE ANLAMLI OLUR

Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü gitar ve bağlama kursiyerleri sertifika töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, ilçede Halk Eğitim Merkezinin 5 bin civarında kursiyere hizmet verdiğini ve yılsonu etkinlikleriyle bu çalışmalarının sergilediklerini, bunun yanında Polatlı Belediyesinin de önemli eğitim çalışmaları yürüttüğünü söyledi. Kaymakam Bilgin, ''Belediyemizin çok, çok önemli kültürel sosyal faaliyetleri de var. 2 binin üzerinde öğrencimiz, okullara devam ediyor bunun yanında Belediyemizin açmış olduğu kurslarda bilgilerini görgülerini yeteneklerini geliştiriyorlar. Öğrencilerimiz derslerinin yanında kurslara katılarak yeteneklerini, görgülerini geliştiriyorlar. ben başta Belediye Başkanımız Yakup Çelik olmak üzere, Ömer Bey’e, kurs hocalarımıza, Sami Bey’e, tabi ki özellikle de kurslara devam eden gençlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Gençlerimizin sertifikalarını vermekten mutluluk duyuyorum'' dedi.

BELEDİYE 2049 KİŞİYE KURS VERDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Yılmaz ise yaptığı konuşmada Polatlı Belediyesinin sadece Fen İşlerinden İbaret olmadığını çok önemli sosyo- kültürel faaliyetler yürüttüğünü, günümüzde Belediye denince akla Kültür geldiğini, bu nedenle Kültürel Faaliyetleri Sürdüren Kültür Müdürü Ömer Bardakçı’ya teşekkür ettiğini söyledi. Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 2011 - 2012 eğitim döneminde Gitar 410, resim 332, drama 317, satranç 113, halk oyunları 147, ebru 66, keman 85, ney 64, tiyatro 108, Türk Tasavvuf Musikisi 53, bağlıma 277 olmak üzere toplam 2049 kişiye kurs verdi

Polatli Postasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder