21 Mayıs 2012 Pazartesi

Esentepe Spor’dan Maglubiyet Siftahı

Haftalardır mağlubiyet yüzü görmeyen 2. Amatör Küme temsilcimiz Esentepe Spor, bu hafta rakibine 2-1’lik skorla yenilerek mağlubiyet siftahı yaptı. 


Önceki gün Polatlı’da toprak saha da oynanan karşılaşmada Esentepe Spor, Ayvalı Sporu misafir etti. Gurupta liderliğini devam ettiren ve şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan Esentepe Spor, 10. hafta mücadelesine 23 puanla lider çıktı. Rakip Ayvalı Spor ise mücadele öncesinde 15 puanla gurubun 3. sırasında yer alıyordu. Ayvalı Spor için bu maç üst sıralara tırmanması açısından oldukça önemliydi.

İLK YARI 1–1 BERABERE BİTTİ

Esentepe Spor – Ayvalı Spor mücadelesinin ilk yarısı kıran kırana geçti. Ev sahibi Esentepe Spor her zaman ki gibi dinamik bir oyun anlayışı benimserken, Rakip takım oyuncuları alınacak galibiyetin ne kadar önemli olduğunu verdikleri mücadele gözler önüne serdi. İki rakipte girdiği birçok gol pozisyonundan sadece bir tanesini gole çevirince maçın ilk devresi 1- 1 eşitlikle sona ermiş oldu. İlk yarıda verilen kıran kırana mücadele ikinci yarı için oyuncuların soyunma odalarına gitmesiyle son buldu.

ESENTEPE SPOR KALECİSİ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Mücadelenin ikinci yarısı, ilk yarının neredeyse kopyasıydı. İki takımda gol atabilmek için ataklarını sıklaştırmış, müthiş bir mücadele içerisine girmişlerdi. Dakikalar 70’i gösterdiğinde Esentepe Spor’un başarılı kalecisi Arif, rakip takım forvetinin ayağındaki topu alabilmek için ayaklarına uzandı. Ceza sahası içinde yerde kalan oyuncu acı içinde kıvranırken, maçın hakemi Esentepe Spor kalecisine çoktan kırmızı kartını çıkarmış ve penaltı kararını hükmetmişti. 10 kişi kalan Esentepe Spor, penaltıdan golü yedi ve 2 – 1 mağlup duruma düştü. Maçın 90 dakikası da bu skorla bitti ve ev sahibi takım yenilgiyi tattı.

‘EMİN ADIMLARLA ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORUZ’

Esentepe Spor kulübü başkanı Mustafa Gündoğan, maç sonrası yaptığı açıklamada: “Oyuncularım her zaman olduğu gibi bu maçta da yüksek performansla oynadılar. Rakip Ayvalı Spor gurubun güçlü ve iddialı takımlarından birisi. Öyle olduklarını bugün ki mücadeleleri ile de ispat ettiler. Ama biz emin adımlarla şampiyonluğa ilerliyoruz. Esentepe Spor bu gurubun en güçlü takımıdır. Kalecimizin kırmızı kart görmesi ve penaltıdan golü yemiş olmamız bu hafta elimizin boş kalmasına neden oldu. Sağlık olsun, herkes bilsin ki takımımız bu sene şampiyonluk ipini başarıyla göğüsleyecektir. Bize inanlara bunu en iyi şekilde ispat edeceğiz. Oyuncularıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Polatli Postasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder