6 Mayıs 2012 Pazar

Eski Hastane Binasi Sorunu Çozuluyor


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, şehir Merkezindeki eski hastane binası sorunuyla ilgilendiklerini, belediyenin o alanda park yapacağını söyledi.

 

 Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ile birlikte metruk halde bulunan hastane binasını gidip gördüklerini, sorunun halledilmesi için çaba sarf edeceklerini belirten Salih Kapusuz, '' çok başarılı bir belediye başkanınız var. Gerçekten Polatlı’nın çehresini değiştirdiler,  Polatlı’ya çok güzel hizmetler yapıldı. Bunun taçlandırılması ve arttırılarak devam ettirilmesi lazım. Yeni bir hastanenin ihalesi yapıldı, Polatlımıza yakışır bir bölge hastanesi kuruluyor.
Buradaki 15 yıldır bekleyen metruk yerle ilgili olarak nihai sona yaklaşılmak üzere Belediye Başkanımız inşallah hafta başında takibe gelecek bizde ilgileneceğiz. Artık Polatlı'nın göbeğindeki o hoşa gitmeyen yapılar son bulacak ve inşallah onun yerine biraz nefes almak için Başkanın güzel projeleri var. Onu uygulayacak. Polatlı daha çok başarılarla yoluna devam edecek.  Belediye Başkanıyla birlikte Polatlı'da iktidarımızla birlikte yapılan hizmetlere, hizmetler katılmaya devam ediyor. Hayırlısıyla düşünülen birçok daha projeleri var onları da hayata geçirecek inşallah.'' dedi.


Polatlı'da 1956 yılında hizmet vermeye başlayan Devlet Hastanesi  binası, Duatepe Devlet Hastanesi Binasının hizmete girmesiyle boşaltılmış ve uzun süredir tinercilerin mekânı haline geldi. Şehir merkezindeki binada kimin çıkarttığı bilinmeyen yangınlar şehirde yaşayan inşalarda endişeye neden oluyor.
 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder