4 Mayıs 2012 Cuma

Ailece Seminerdeyiz, Ali Çiftci’den Aile Egitimi…

Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü dönem süresince verdiği eğitimlerini ‘Ailece Seminerdeyiz’  adıyla düzenlediği programla sürdürüyor.


Belediye Eğitim Semineri kişisel gelişim uzmanı Ali Çifçi’nin  5 Mayıs Cumartesi günü 13 Eylül Kültür Merkezinde vereceği, ‘Bilinçli Aile -  Başarılı Öğrenci’’ konulu seminer le devam ediyor. Program sonunda Belediyenin Aile Eğitimine katılan 32 anne ve 27 babaya da törenle katılım belgesi verilecek.

Belediyenin  5 Mayıs Cumartesi saat:14:00’de gerçekleştireceği etkinlikte Annelik eğitimine katılan 32 bayan ve Babalık eğitiminde 27 kişiye katılım belgesi verilecek.
Aile eğitimine duyarlı çok sayıda Polatlılının katılacağı, Ailece Seminer’deyiz adlı programa İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Yakup Çelik’in katılması bekleniyor.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü bünyesinde yürütülen Aile Eğitimlerinden yararlanan katılımcılara belgelerini protokol verecek.

Ali ÇİFÇİ Kimdir:


Ali ÇİFÇİ 19 yaşında üniversiteden mezun olarak Türkiye`nin en genç mezunlarından biri oldu.

26 yaşında Sınav dergisi ve dershaneleri Genel müdürü olarak yine Türkiye`nin en genç genel müdürü seçildi. 26.Uluslararası Tüketici Zirvesinde Türkiye’nin en iyi dershanesi ve yöneticisi ödülünü aldı. Şirketinin cirosunu sadece 3 yıllık bir dönemde tam 9 kat artırmayı başardı.

Eğitim bilimleri mezunu olan Ali çifci ST. Clement üniversitesinde Klinik psikoloji yüksek lisansı yaptı. Halen St. Clement üniversitesinde doktorasına deva etmektedir. Günümüzün en popüler alanlarından olan Quantum, Nlp, Yaşam koçluğu gibi alanlarda herkesten farklı olarak bilimsel verilerin ışığında eğitimler yapmaya başladı. Kişisel Gelişim Dünyasını kurarak çok kısa zamanda 10 şubeye ulaştırdı. Bu eğitimlerin herkes tarafından alınması gerektiği düşüncesiyle DVD eğitimlerini de çıkartarak bir ilke daha imza attı. Batıdan alındığı iddia edilen bu eğitimlerin aslında Türk kültüründen batıya taşındığını iddia eden Ali ÇİFÇİ şimdilerde Türkler İçin NLP kitabını çıkarmaya hazırlanıyor. Kişinin mutlu olduğu dünyada, mutsuz olduğu dünyada beyninin içindedir diyen Ali ÇİFCİ beyninizi ve yaşam biçiminiz nasıl kolay değiştireceğinizi anlatmaya hayatını adamıştır. Altı adet yazılı eseri bulunan ve sayısız eğitim-seminer veren Ali ÇİFCİ evli ve bir çocuk babasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder