27 Mart 2012 Salı

Gazi Mahallesinde Market Hirsizligi

Gazi Mahallesinde Tekel Bayini Soyan Hırsızlar Aynı Gece Yakalandı. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 00:45’ de Basri Yolu üzerinde ki tekel marketi soyan dört kişi aynı gece yapılan operasyonlarla yakalandı. Olaya karışan hırsızlık çetesi mensubu iki kişi ayrı ayrı yerlerde yapılan takiple yakalanırken diğer iki kişi ise bir çorbacıda çorba içerken yakalandı.Son yakalanan kişiler üzerinden çıkan araç anahtarı hırsızlık olayı mevkiinde 26 VF 169 Seat marka özel araca ait olduğu anlaşıldı.Bu aracında Eskişehir’den kiralanarak Polatlı’ya geldiği anlaşıldı. Pazar sabahı çıkartıldıkları nöbetçi mahkemede sanıklar hakkında gerekli kanuni işlem yapıldı. Konuya ilişkin İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan resmi açıklama şöyle.”

 24/03/2012 günü gece muayyen bir saatte ilçemizde meydana gelen işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerinin yapmış oldukları çalışmalarda; durumundan şüphelenilen iki şahsın görevlileri görünce kaçmaya çalışmışlar, yapılan takip ve tarassutlar sonucunda her iki şahıs yakalanmış ve şahısların çaldıkları ve kovalamaca esnasında atmış oldukları hırsızlık malı eşyalar bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

Derinleştirilen soruşturma kapsamında şüpheli şahısların yanında iki şahsın daha bulunduğu ve Eskişehir ilinden kiralamış oldukları özel bir araç ile geldikleri tespit edilmiş ve bahse konu araç ve diğer iki şahısta Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanarak hırsızlık şebekesi çökertilmiştir.

Yakalanan şahısların hırsızlık suçunu işlemeyi alışkınlık haline getirdikleri ve hırsızlık suçundan bir çok kayıtlarını bulunduğu tespit edilmiştir.

Yakalanan şüpheliler VT-FF-FT-SÇ isimli şahıslar adli makamlara sevk edilmişler, çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır. ” Denilen açıklama ilçede yürütülen diğer faaliyetler şöyle açıklandı.

Asayiş Denetim ve Kontrolleri Devam Edecek
Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ilçede bulunan umuma açık yerler üzerindeki denetim ve kontrollerine aralıksız olarak devam etmektedir. İlçedeki kahvehanelerde kumar oynanan umuma açık yerleri tespit ederek, yapılan operasyonlarla kumar oynayan ve oynatan İşyeri sahipleri yakalanarak haklarında yasal işlemler yapılmaktadır. Emniyet Müdürlüğünce kumar oynanan tüm yerler hakkında denetimlerin daha da sıklaşacağı ve kumar oynayanlara ve oynatanlara kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceği  bildirildi.

Kaynak: Polatli Istiklal Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder