21 Ağustos 2014 Perşembe

Galatasaray Haymana’dan Memnun Ayrıldı

Merhum Spor Adamları Selçuk YULA ve Coşkun ÖZARI anısına dörtlü turnuva için Polatlı’ya gelen Galatasaray Spor Kulübü U-21 Takımı bünyesinde, üç as takım futbolcusu ile çalıştırıcıları Orhan ATİK başkanlığında, maç öncesi konaklamak için Haymana’ya geldi. Sarı-Kırmızılı ekip, yeni açılan Ravza Termal Oteli’ni tercih ettiler.

Galatasaray Takımını, Ravza Termal Oteli’nde; Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN, Haymana Garnizon Komutanı Üsteğmen Ömer SEYHAN, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, Haymana Belediyesi Başkan Vekili Talip KAPICI, Başkan Yardımcıları Mehmet ÖZTAŞ ve İbrahim KOMSUOĞLU, Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Halil İbrahim UÇAK ziyaret ettiler.

Ravza Termal Oteli sahibi Mehmet SARAÇ tarafından otel girişinde karşılanan ziyaret heyeti, Galatasaray Kulübü teknik heyeti, idarecileri ve sporcularla tanışıp sohbet ettiler. U21 takımının bünyesinde A Takımda her zaman oynayacak ve halen kadroda yer alan futbolcular bulunduğunu belirten Teknik Sorumlu Orhan ATİK; Haymana’yı çok sevdiklerini, halkın sıcak ilgisi karşısında heyecanlandıklarını, GS amblemli otobüsleri ile ilçeye girişlerinde yola dizilmiş kalabalık tarafından coşkuyla karşılandıklarını söyledi. Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’da yaptıkları konuşmalarda UEFA kupasını ilk kez kazanan bir Türk takımının ilçelerini ziyaret etmelerinden mutluluk duyduklarını belirttiler.

Bu yıl güçlü kadrolarıyla lige hazırlanan Yeni Malatyaspor ve Şanlıurfa Sportakımları Polatlı yerine Haymana’da konaklamayı tercih ettiler.ŞEKERSPOR’DAN HAYMANA BELEDİYE BAŞKANI ÖZDEMİR TURGUT’A ŞİLTDört takımın katıldığı turnuvanın ilk maçında, Şekerspor - Galatasaray’ı penaltılarla yenerek tur atladı. İkinci gün maçları sonucunda turnuvada Şanlıurfaspor 1. ,Şekerspor 2. , Yeni Malatyaspor 3. ve Galatasaray 4. oldu.

Turnuvanın ilk günü Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN, Polatlı Garnizon Komutanı Tümgenaral Avni ANGUN, Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Veli KESKİN’e şiltleri, Şekerspor Kulüp Başkanı Orhan KAPELMAN tarafından takdim edildi. Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’un şilti de, Haymana Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil İbrahim UÇAK’a teslim edildi. Geleneksel hale getirilecekturnuvanın gelecek yılda yapılması düşünülüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder