25 Nisan 2013 Perşembe

Polatlı Belediyesi, Konut Satacak

 Polatlı Belediyesi, Yenimahalle'de inşa ettiği Mevlana konutlarını satışa çıkardı. 32 adet 3+1 ve 28 adet 2+1 konutlar, 10 ve 14 Mayıs tarihleri yapılacak ihale ile açık ihale usulü ile satılacak. 2+1 konutların fiyatı 65 bin, 3+1 konutlar ise 95 bin lira olarak belirlendi.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Yenimahalle'de, yeni bir şehrin inşa edildiğini söyledi. Çelik, 2+1 konutların satışına Polatlı nüfusuna kayıtlı olma yada en az 3 yıl Polatlı'da ikamet etme şartı koyduklarını belirtti. Şehrin eskiyen bir kısmını yamamak yerine sil baştan yenilediklerini anlatan Başkan Yakup Çelik, "Oranın yenilenmiş olması hem o mahallede oturanlar açısından hem de şehrin o yöndeki gelişimi açısından hem de şehrin Ankara girişi olması bakımından ayrı bir önem taşıyor. Şehrin metruk haldeki muhacir evlerinin bulunduğu bu alan yeni bir hüviyet kazanıyor, Yeni bir prestij kazanıyor. Şehrimizde yeni prestij alanı olarak Polatlı Yenimahalle kendini gösterecektir. Benim kanaatim odur ki Belediye olarak 60 konutla başlattığımız dönüşüm burasını 5-10 yıl içinde Polatlı'nın en mutena semtlerinden biri haline getirecektir." diye konuştu.

Çelik, vatandaşlardan talep gelirse Yenimahalle'de tekrardan kentsel dönüşüm projesini hayata geçirebileceklerini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder