5 Temmuz 2012 Perşembe

Polatlı'da Yaşlılar Sağlık Taramasından Geçti


Polatlı Kent Konseyi, yaşlı vatandaşları sağlık taramasından geçirdi.


Ankara Büyükşehir Yaşlılar Hizmet Merkezi'nden uzmanların Polatlı Perpa Kent Konseyi Merkezi'nde gerçekleştirilen sağlık taramasıyla 65 yaş üzeri kişilerde tansiyon, şeker, kalp, kolestrol ve metebolik hastalıklara karşı muayene ve danışmalık hizmeti sunuyor. muayene edilen kişilerden hastalık bulgusu bulunanlar hastenelere yönlendiriliyor.

Polatlı Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, ilçeye sosyal, kültürel ve sağlık konularında hizmet sunduklarını, yaşlılara yönelik yürütülen sağlık taramasının ardından alzaimer hastalarının tespit ve tedavisine yönelik çalışma yürüteceklerini söyledi.

Yılmaz, "Halkımızın sorunlarının tespit ve çözümüne yönelik çalışmalarımızı arttırarak sürdürüyoruz. biz bu yaşlılar yönelik yürütülen sağlık taramasına katkı sunan sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız İ. Melih Gökçek Beye ve burada bizza sağlık taramasını yürüten birim sorumlusu Birsen Kurşun, Dr. Gara Shamsiyev, uzman Ayşegül Laleoğlu, hemşire Edaviye Özgedik'e teşekkür ederim." dedi. Yılmaz, Konseyin diğer kentlere örnek olduğunu ve kent konseyi kurma aşamasında olan diğer ilçelerin kendilerinden destek talebinde bulunduğu kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder