29 Haziran 2012 Cuma

Parkta Bicaklama Dehseti


Çarşamba günü akşam saatlerinde ilçemiz Turan Caddesi üzerinde bulunan parkta yaşanan bıçaklama olayında bir kişi hayatını kaybetti.


 Konu ile ilgili alınan bilgilere göre özel bir fabrikada çalışan iki kişinin arasında çıkan tartışma önce kavgaya ardından da bıçaklama olayına dönüştü. Bir konuyu görüşmek üzere 27 Haziran Çarşamba akşamı Turan Caddesi üzerinde bulunan Parkda bir araya gelen Ş.O. (23) ve O.E.(36) önce konuşmaya başladılar. Ardından çevredekilerin şaşkın bakışları arasında konuşmanın tartışma dönüşmesiyle iki tarafta kavga etmeye başladılar.

         Parkta bir araya gelen Ş.O. (23) ve O.E.(36) arasında başlayan kavgada daha sonra bıçaklar konuştu. Olayda görgü tanıklarının iddiasına göre Kavga esnasında Ş.O. karşısında bulunan O.E.’yi elindeki bıçakla yaralayarak olay yerinden ayrıldığı ifade edildi. Görgü tanıkları Ş.O.’nun bıçak darbesiyle yere yığılan O.E’nin kalp bölgesinden aldığı darbe sonucu kan kaybından hayatını olay yerinde kaybettiği ifade edildi.
         Parkta iki kişi arasında çıkan tartışmanın kanlı bitmesi çevrede bulunanların şaşkın bakışlarıyla korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Olay sonrası O.E’yi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Ş.O. ise kısa sürede polis güçleri tarafından yakalandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder