22 Nisan 2012 Pazar

Polatlı Belediyesi Asfaltlama Çalışmaları

Polatlı  Belediyesi, yılın ilk asfaltlama çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Bu asfalt mevsiminde Polatlı'mıza 50 bin ton asfalt sermeyi planlıyoruz, hedefliyoruz" dedi.

İlçenin Esentepe ve Gülveren Mahallelerinin bağlantısını sağlayan Akıncılar Caddesinde yılın ilk asfaltının dökülmesini izleyen Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, yıl içinde 50 bin ton asfaltın cadde ve sokaklara döküleceğini, ayrıca kaldırım ve bazı cadde cadde ve sokaklara da kilitli parke taşı döşeyeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Çelik daha sonra Başkan Yardımcısı Ali Öztürk ve Fen İşleri Müdürü Erdal Çağlar ile İl Özel İdaresi Polatlı Asfalt Plent Tesisi ve Akıncılar caddesinde çalışan işçilere ziyarette bulundu.

Başkan Çelik, şöyle konuştu:

"Her türlü hazırlığımızı da yaptık, en önemli sorun kaynak sorunudur biliyorsunuz, kaynak sorununa çözüldü mü diğerleri de çözülüyor. Bu asfalt mevsiminde Polatlı'mıza 50 bin ton asfalt sermeyi planlıyoruz, hedefliyoruz, inşallah ağustos, eylül aylarına geldiğimizde bu hedeflerimizi yakalamış oluruz. Asfaltı daha önce şehrimizde Özel idare tarafından yapılan asfalt plent tesisinden alıyoruz. Biz her türlü masrafını karşılayarak orada üretiyoruz. Bize zaman kazandırıyor."

Çelik, Polatlılıların çektiği sıkıntıları en kısa sürede çözeceklerini, personel eksiğini de Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 6 aylığına istihdam edecekleri 80 işçiyle çözmeyi planladıklarını ifade etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder