6 Temmuz 2012 Cuma

Kutahya Porselen Polatli'da Acildi

Uzun yıllardır Polatlı’da inşaat malzemeleri ve seramik sektöründe Polatlı halkına hizmet veren Biliciler Ticaret’in sahibi Halit Bilici, sektörde yeni ve köklü bir markayı Polatlı’ya kazandırdı.Kütahya Seramik ve Porselen Polatlı Bayisi olarak Fevzi Çakmak Caddesi TMO karşısında yapılan açılış törenine katılım da oldukça yoğundu. 


Belediye Başkanı Yakup Çelik, İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşların katıldığı açılış töreninde, Biliciler Ticaret sahibi Halit Bilici’yi Kütahya Seramik-Porselen Şirketi yetkilileri de yalnız bırakmadı. Oldukça geniş ve ferah bir mekanda iki ayrı bölümle Polatlılılara hizmet veriliyor. Ünü Türkiye sınırlarını aşmış olan Kütahya Seramik’in çağdaş çizgilerine sahip modellerinin sergilendiği ilk bölümde özellikle ilçede yaşayan bayanların ilgisini çekiyor. İkinci bölümde ise seramikte inşaat sektörüne yeni bir mimari tarz kazandıracak olan ürünler yer alıyor.

GÖRKEMLİ AÇILIŞ VE MODERN SHOWROOM BEĞENİ TOPLADI

Tepeden tırnağa her yönüyle görkemli bir açılış gerçekleştiren Biliciler Ticaret’in sahibi Halit Bilici, ilçede bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yakup Çelik ise, Kütahya Seramik – Porselen Polatlı Bayiliği’ni Polatlı’ya kazandıran Halit Bilici’nin takdir edilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Çelik “Bugün bu işletmeyi hizmete açarak Polatlı’da istihdam sağlamış, vatandaşa kalite ve ihtiyaç noktasında hizmet vermektedir. Çalışkan ve dürüstlüğü ile takdir toplamıştır. Allah muaffak etsin” dedi. İlçe Müftüsü Melse Muslu’da Polatlı’ya kazandırılan bu değere Polatlılılarında sahip çıkması gerektiğini belirterek, açılışın Polatlı’ya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

KURDELA BESMELEYLE KESİLDİ

Kütahya Seramik-Porselen Polatlı Bayisi Biliciler Ticaret’in açılış töreninde konuşmaların ardından kurdela kesimi yapıldı. Belediye Başkanı Yakup Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Bilici, İlçe Müftüsü Mehmet Muslu ve Halik Bilici tarafından yapıldı. Besmeleyle açılan işyeri daha sonra açılışa katılan davetlilere yapılan ikramlarla devam etti.

KÜTAHYA SERAMİK-PORSELEN ŞİRKETİ YETKİKİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Polatlı’ya Türkiye’nin dünyadaki gurur kaynağı bir markasını getirmenin mutluluğunu yaşayan Biliciler Ticaret sahibi Halit Bilici’yi Kütahya Seramik-Porselen Şirketi yetkilileri de yalnız bırakmadı. Mekanın hazırlanışından açılışa kadar tüm detaylarla ilgilenen şirket yetkilileri, Halit Bilici’nin son derece başarılı olacağına inandıklarını da sözlerine ekledi. Kütahya Yapı kimyasalları Ankara Bölge Müdürü Özcan Atalay, Açılışa Kütahya Seramik Ankara Bölge Sorumlusu Çağrı Yıldız ve Kütahya Seramik Brezza Mozaik Marka Yöneticisi Ekrem Mustafa Gül de katıldı.

BİLİCİ: YENİLİĞİN ÖNCÜSÜ OLMANIN GURUNUNU YAŞIYORUZ

Biliciler Ticaret’in sahibi Halit Bilici, inşaat malzemeleri ve bu sektöre ilişkin uzun yıllardır Polatlı’da hizmet verdiklerini kaydetti. Polatlı’nın tanınmış ve önde gelen ailelerinden olan Biliciler Ticaret, Kütahya Seramik bayiliği ile sektöre yeni bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Bilici, “Polatlı’ya kaliteli hizmet vermek için kaliteli markaların bayiliğini yapıyoruz. İnşallah hayırlısıyla hizmetlerimiz devam eder” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder