5 Haziran 2012 Salı

İlçe Emniyeti Başarılı Operasyonlarına Devam Ediyor


BIÇAKLA YARALAMA OLAYI

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü dün bir yazılı basın açıklaması yaparak Polatlı’da meydana gelen asayiş olayları ile ilgili bilgi verdi. İlçe emniyeti Yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında ise şu neticelere yer verildi. Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “29 Mayıs 2012 günü saat 14.00 sıralarında ilçemiz İnönü Caddesi üzerinde kesici aletle yaralama olayı meydana gelmiş, meydana gelen yaralama olayın T.Ö isimli şahıs kimliği tespit edilemeyen şahıslarca vücudunun değişik yerlerinden kesici aletle yaralanmıştır. Olayın mağduru T.Ö ilçemiz devlet hastanesine kaldırılmış ilk tedavisi yapıldıktan sonra Ankara iline sevki yapılmıştır. Olaya akabinde Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin yapmış oldukları araştırmada; kısa sürede olayı faillerinin G.Ö. – İ.Y. – B.Y. – Y.E.D. – Ö.K. ve O.D. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan takip ve tarassutlar neticesinde olayın failleri aynı gün ilçe merkezinde yakalanmışlardır. Yakalanan şahısların Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgularından sonra adli makamlara sevk edilmişler, sevk edilen şahıslardan Y.E.D. isimli şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır.

DEĞİŞİK SUÇLARDAN ARANAN 32 KİŞİ YAKALANDI

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro Amirliğinin, güvenli toplum ortamının sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında 21 Mayıs 2012 ile 04 Haziran 2012 tarihleri arasında yapmış olduğu çalışmalar, elde edilen istihbarı bilgiler ile takip ve tarassutlar neticesinde; çeşitli suçlardan dolayı değişik mahkemelerce aranan ve haklarında yakalanma emri bulunan, değişik oranda hapis cezaları bulunan 32 kişi yapılan operasyonlarla yakalanmış, adli makamlara sevk edilmişlerdir.

KAÇAK SİGARA VE YASA DIŞI HAP SATICILARI YAKALANDI

30 Mayıs 2012 günü saat 16.00 sıralarında ilçemizde iş yerlerine girerek elinde bulunan poşetlerde kaçak sigara ve bazı hapları pazarlamaya çalıştığı tespit edilen bir erkek şahıs Asayiş büro Amirliği görevlilerince takibe alınmış, yapılan takip neticesinde şahsın kaçak sigara ve yapılışı ve menşei belli olmayan insan sağlığına ciddi zararlar verdiği bilinen cinsel içerikli uyarıcı ürünler satmaya çalıştığı tespit edilmiş, kaçak sigara ve cinsel içerikli uyarıcı ürün satışı tespit edilen A.H. isimli şahıs piyasaya sürmek istediği kaçak sigara ve cinsel içerikli uyarıcı ürünler ile birlikte yakalanmış, Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgunun müteakip adli makamlara sevk edilmiştir.“ denildi.

Polatli Postasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder