27 Nisan 2012 Cuma

Polatlı 1.’si Isın Yaman Dershanesinden

YGS Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından oluşan tablo ile ilgili olarak Işın Yaman Dershanesi yönetiminden bir açıklama geldi. Işın Yaman Dershanesi Müdürü Recep Aksoy, “Dershanemiz öğrencisi Edanur Örs Türkiye 1310.’su olup Polatlı 1.’sidir.” dedi. 

Aksoy, açıklamasında ilçede ki birçok dershanenin Polatlı birincisinin kendi dershanelerinden çıktığını söylediğini hatırlatarak, “Polatlı’da Türkiye sıralaması 1310’dan daha iyi öğrencisi olan bir kurum varsa açıklasın. Bizde tebrik edelim. Kucaklayalım.” Şeklinde konuştu. Türkiye 1310.’su Edanur Örs ise elde ettiği başarının sırrını anlattı.

AKSOY: POLATLI BİRİNCİLERİNİN HAVADA UCUŞTUĞU GÜNLER

Işın Yaman Dershanesi Müdürü Recep Aksoy, yaptığı açıklamada: “Yine Ygs sonuçlarının açıklandığı bir gün ve her dershanede Polatlı birincilerinin havada uçuştuğu günlerin başlangıcı. Bizler de dahil olmak üzere Polatlı kamuoyu şaşkınlık içerisine düşüyor. Bir eğitimci olarak, eğitimcilerin neden bu duruma düştüğüne hem şaşırıyor, hem de üzülüyoruz. Yalandan kim ölmüş? Sözünün ön plana çıktığı ve sanki bu günler için söylendiği geliyor insanın aklına. Hele birde kendilerine Ahlak abidesi görünümü veren bazı eğitim kurumlarının da yalan haberler içerisinde olması ve kamuoyunu kandırmaları anlaşılır gibi değil. Bu yalan haberlerin içerisinde
bulunmalarından dolayı bu kurumların abidesinin adının değişmesi gerekmektedir. Yalandan kim ölmüş? Doğru. Yalandan kimse ölmüyor. Onun için yoğun bir yalan fırtınası esiyor bu günlerde. Polatlı kamuoyunun aydınlatılması amacı ile şu açıklamayı da yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Ygs sınavına giren her öğrenciye (Ygs 1-2-3-4-5-6) 6 farklı puan ve sınav sonucu gelmektedir. Bu altı sınav sonucundan en iyi dereceyi kim yapmış ise Polatlı 1.’si odur. Polatlı’da Türkiye sıralaması 1310’dan daha iyi öğrencisi olan bir kurum varsa açıklasın. Bizde tebrik edelim. Kucaklayalım. Başarının ve başarıda sürekliliğin Polatlı Işın Yaman Dershanesi ile geleceğe dönüştüğünün bir göstergesi olarak bu bilgileri Polatlılı hemşerilerimizle paylaşma ihtiyacı hissettik.” Dedi.

BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Işın Yaman Dershanesi Müdürü Recep Aksoy sözlerinin sonunda: “Polatlı Işın Yaman Dershanesi öğrencisi Edanur Örs Türkiye 1310.’su olup Polatlı 1.’sidir. Bu derece bize nasip olmuştur. Bu nedenle öğrencimizi, ailesini Polatlı Anadolu öğretmen lisesi öğretmen ve idarecilerini tebrik ediyoruz. Başarıyı, gelenek ve süreklilik haline getiren, Polatlı Işın Yaman Dershanesi’nin tecrübeli ve fedakar öğretmenlerini de ayrıca kutluyoruz. Aynı zamanda diğer kurumlarda da başarılı olmuş öğrencilerimizi de tebrik ediyor, Lys sınavına girecek olan tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

POLATLI 1.’Sİ EDANUR HACETTEPE TIP FAKÜLTESİNİ İSTİYOR

Diğer yandan, Işın Yaman Dershanesi öğrencisi Edanur Örs gazetecilerin sorularını yanıtladı. LYS sınavı öncesi hedefinin Hacettepe Tıp Fakültesi olduğunu söyleyen Örs, “YGS’ de elde ettiğim başarıyı, LYS’ de de tekrarlamak istiyorum. 8. sınıftan itibaren Işın Yaman Dershanesi öğrencisiyim. Dershanemin elde ettiğim başarıda çok büyük payı var. Tüm hocalarıma emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi. Gazetecilerin, sınava nasıl hazırlandın sorusuna cevap veren Edanur Örs, “Planlı çalışmak çok önemli. Bir gün geldi hiç çalışmadım. Çünkü gün günü tutmuyor o gün çalışmak isteseniz de verimli hale gelemiyorsunuz. Ancak ertesi gün çok sıkı çalışarak bir önceki günü telefi ettim. Önümde bir adım daha kaldı. Çok sıkı çalışıyorum İnşallah hedefim olan fakülteye girebileceğim.” Dedi.

Polatli Postasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder